Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 15 ] | |
Autor | Správa |
---|
Registrovaný: 03.02.11 Prihlásený: 17.05.11 Príspevky: 11 Témy: 3 | 3 Bydlisko: Poprad |
Ahojte,
mám jeden maličky problém, presťahovala som sa a chcem domov internet. No nieje mi po chuti zavolať rovno do TCom a povedať chcem net, tak skúšam fora a googliť čo kde a ako. Natrafila som na stránku www.porovnat.sk . Ani som nevedela že taký web existuje čo je síce super no absolútne sa nevyznám s toho čo mi to vlastne našlo. Ak by niekto pomohol , poradil z čoho si vybrať tak by to bolo super.
http://www.porovnat.sk/index.php?browser
Srdečná vďaka všetkým
|
|
Registrovaný: 24.01.08 Prihlásený: 13.09.17 Príspevky: 14572 Témy: 66 | 66 Bydlisko: Žilina |
nemáš uvedené bydlisko. a aj keby si mala, nemáme ako vedieť, ktorých providerov máš dostupných vo svojom dome/byte. ŽIADEN provider nemá 100% pokrytie Slovenska a tá stránka nám nepomôže, lebo na to by sme museli vedieť, kde presne bývaš.
ak potrebuješ pomoc s výberom, budeme musieť vedieť, z čoho máš na výber (nie som si istý, či tá stránka porovnat.sk je 100%-tná a či tam nie sú rozdiely oproti skutočnosti)
takže, v prvom rade si zisti, ktorých providerov a aké služby máš dostupné a potom ich sem vypíš
_________________ C#, PHP, ... |
|
Registrovaný: 03.02.11 Prihlásený: 17.05.11 Príspevky: 11 Témy: 3 | 3 Bydlisko: Poprad |
no zadala som adresu a preto som aj poslala link na porovnat s tym čo mi našlo aby som to nemusela rozpisovat. Chvilocku skusim skopirovat znova :
http://www.porovnat.sk/index.php?browser
je tam Tcom, Slovanet, Nextra, Swan, Mad Net hladam DSL pripojenie. Mobilné nechcem a ceny sú veľmi podobné.
|
|
Registrovaný: 24.01.08 Prihlásený: 13.09.17 Príspevky: 14572 Témy: 66 | 66 Bydlisko: Žilina |
keď si otvoríme tú stránku my, ponúkne nám formulár, kam máme vypísať svoje bydlisko, nie tvoje možnosti.. u teba to vyzerá inak, lebo ty to už máš vyplnené a.. no radšej nebudem vysvetľovať technickú stránku veci, proste nám to nepomôže..
edit:// jo, ten výpis čo si dala je už nápomocnejší
|
aha tak to som netušila, sila zvyku proste skopirovať link ...
no spravila som screen obrazovky ale netušim sakra ako to sem pridať ... a naozaj niesom typ čo by čital navody [/img]
Kód: http://img201.imageshack.us/img201/6853/123ar.png
|
|
noo, keby si ten obrázok pichla medzi tagy "img", mala by si to aj ok ale už to nechaj tak
ak ti mám pravdu povedať, vyslovene odporučiť ti z týchto nemôžem ani jeden internet...
|
walther píše: noo, keby si ten obrázok pichla medzi tagy "img", mala by si to aj ok ale už to nechaj tak ak ti mám pravdu povedať, vyslovene odporučiť ti z týchto nemôžem ani jeden internet...
no na nete som zavisla takže to nieje moc dobre že mi nevieš odporučiť ani jeden ... aspon kvalitativne ? službami ?
|
|
tak si to teda zhrňme.. priznávam, že naozaj osobné skúsenosti mám len s t-comom, ale..
na slovanet, nextru a ani na swan som toho moc dobrého nepočul - rôzne výpadky, problémy s faktúrami a podobne. čo je na tom pravda neviem, ale počul som to z rôznych zdrojov..
t-com - problémy s technickou podporou, pomalé reagovanie na požiadavky zákazníka (keď sme si ich objednali, čakali sme cca mesiac a pol kým nám boli schopní na nás prepísať UŽ existujúcu prípojku) a najnovšie majú už aj FUP (máš obmedzené dáta, koľko môžeš za mesiac stiahnuť. ak ten limit prekročíš, rapídne sa ti zníži rýchlosť internetu). na druhej strane sa nemôžem moc sťažovať na výpadky, bolo to relatívne stabilné pripojenie
mad net - vôbec nepoznám, pravdepodobne ide o nejakého lokálneho providera
ak by som už MUSEL vybrať z týchto, pravdepodobne by som šiel do t-comu, aj keď s veľkým premáhaním sa
|
ved práve že ako Tcom och debilkovia ružovučky ... skusim ešte ešte nejako porozmýšať čo by sa dalo ...
|
|
no 3 G tu nemám aj to bola jedna z možnosti ale ... to by som asi veľa chcela od nášho krásneho Slovenska, pár rokov v zahraničí a prípadám si ako v inom svete. V podstate aj preto som hľada stránku ako http://www.porovnat.sk lebo cez takýto web som si v predošlej krajine vybavovala internet. Tak by som ich rada skúsila aj tu. Ale ako tak čítam názory tak asi mi nič iné neostáva len T-Com alebo Slovanet. Objednával si už niekto z Vás od nich niečo? Aby som to vysvetlila mám lepšie skúsensoti s tým, že niečo ide cez tretiu stranu ak sa niečo stane. A za opýtanie snaď na fórach nebijú tak sa preto radšej pýtam na každú hlúposť a na všetko čo ma napadne. A Ďakujem za rady .
|
|
Registrovaný: 31.07.07 Prihlásený: 09.01.19 Príspevky: 327 Témy: 85 | 85 Bydlisko: Humenné |
walther píše: na slovanet, nextru a ani na swan som toho moc dobrého nepočul - rôzne výpadky, problémy s faktúrami a podobne. čo je na tom pravda neviem, ale počul som to z rôznych zdrojov..
Tie rôzne zdroje asi veľmi neboli presvedčive ja mam net od nextry a nikdy žiadne výpadky ani problémy s faktúrami som nemal úplna pohoda len to dlhšie trvá kým ťa pripoja lebo to nejako majú cez t-com
|
|
Registrovaný: 27.12.07 Prihlásený: 17.02.16 Príspevky: 5446 Témy: 0 | 0 Bydlisko: Opičí ostro... |
Načo to vlastne chceš ? Ja mám Magio 2 (2Mbit) a bohate mi stačí, k tomu mám 512 UP za 2 eurá (jednorazovo), cena nie je práve ideálna, v porovnaní napr. s UPC v mestách (10Mbit/1Mbit za rovnakú cenu ).
Pozrel som ten obrázok, všetko je to DSL, ktoré fachčí cez linky T-comu.
|
|
v podstate mne to stačí na bežné veci, viac ma zaujíma upload ako download kedže projkty do práce a takto posielam všetko šefovi. Tcomu som sa nejako chcela vyhnúť, neviem nemôžem si pomôcť ale strašne ma odradzajú ... xD Preto som sa vcelku potešila keď som našla stránku porovnat.sk , taká malá nádej, že možno niečo iné. Myslíte že je vhodné spraviť zmluvu cez porovnat.sk ?
|
|
Registrovaný: 20.01.11 Prihlásený: 08.04.23 Príspevky: 189 Témy: 6 | 6 Bydlisko: Košice |
upload je pri DSL z tych pomalsich, tak si odsleduj konkretne ponuky. tiez poznam len T-Com a problem je s nimi len ked daco nefunguje (ale to som rovnako zazil aj v UPC, SWAN atd...). zmluvu podpisovat jedine s konkretnym poskytovatelov, maximalne zadat objednavku cez internet - na stranke toho poskytovatela. nikdy cez sprostredkovatela (ak nieco nebude ok - udaje, parametre apod, budes mat ovela tazsiu poziciu pre napravu).
tak som si prestudoval ponuku (sice v inej lokalite, ale podobnych poskytovatelov) a v konecnom dosledku je aj tak najvyhodnejsi T-com. rychlost, FUP, viazanost - maju asi najvyvazenejsi pomer.
|
|
ďakujem všetkým za rady, takže nakoniec som predsa spravila zmluvu cez www.porovnat.sk , nakoľko som sa po radách od susedov rozhodla pre Slovanet. Tomu to nejako dlchšie trvalo kým sa veci pohli a cez porovnat.sk to bolo v priebehu dvoch dní zapojené, podpísané atd. už len nech to ide ... Slovanet som chcela najmä kvôli menšej viazanosti ako T-Com tak uvidíme. Keď niečo budem písať sťažnosti a podávať na fore presné info.
Ešte raz ďakujem za rady.
|
|
Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 15 ] | |
|