Ahojte chalani, dakujem za odpoved, no ja uz jednu klavesnicu tu apple BT mam z predchadzajuceho ipadu čo som mal. Ten som predal koli tomu, lebo jednak to bolo miničko a jednak mi padol na displej a rozbil sa, tak som si znova kupil nieco nove. Momentalne mi odchadza, resp. mam pocit, ze je vhodna vymena hardwaru a rozmyslal som nad tym, ze si kupim bud jedno alebo druhe zariadenie. Som na intraku, cize hodne cestujem vlakom a kdekade, takze mobilita je tiez dolezita, nechce sa mi ani do skoly tahat moj thinkpad, co momentalne mam
Ohladom toho miesta, vcera som kukal na nejeku recenziu tusim a typek je pravda, ze tam mal dost malo volneho miesta, tam pravdepodobne robi nieco aj ta recovery particia, ktora tam určite je si myslim. O iPade uvazujem len koli tomu, lebo tie appky zas tolko nezaberaju a mal som uz 32gigovy ipad a s tym sa zit v pohode dalo, avsak na windowse by to bolo do značnej miery asi dost obtiazne odhliadnuc od toho, ze sa tam da dat sd karta, neviem... v tomto dost vaham a som nerozhodny. Mam rad apple produkty, ale dotykovy windows som este nemal. Co sa tyka multitaskingu, tak na iPade som sa s tym vedel stotoznit, na windowse sa zas bojim toho, ze plno ludi, co ma dotykove placky s win, tak to prostredie vynimajuc metro mi nepride zrovna dotykove, napr. obcasna praca v desktope, kde je problem trafit sa na zakladne ovladacie prvky mi prisla skor ako otrava a hned ako prve ma napadol stylus, ale to je zas vec, ktora je znova niečo naviac.