Ahoj, neviem či sa to tu riešilo ak áno tak sa ospravedlňujem...
takže k veci môj problém spočíva v tom že, na mojom iphone 3G mi ako keby vypadával dotyk a neviem absolútne prísť na to čo tomu môže byť... chvíľu ide normálne a potom zrazu prestane reagovať a potom zasa sa rozbehá a zas po chvíli nič... nedávno som menil LCD tak som pozeral na digitizér (pretože mi to robilo aj pred tým) a nijaké viditeľné vady tam neboli tak neviem čím to môže byť a dosť ma to štve... hlavne keď píšem poznámky alebo sms... väčšinou pomôže na rýchlo zablokovanie mobilu a následovné odomknutie... prosím nejaké vaše rady... ďakujem.
PS: teraz mi napadlo či to nemôže byť len za oxidovanými kontaktni že by som tam naniesol na ten klip kde sa pripája digitizér trochu kontoxu či by to nepomohlo... neviem som fakt zúfalí a nechcem kúpiť nový digitizér ak to náhodou vadu neodstráni.
3G čko a ešte pokiaľ máš na ňom iOS4 mrzlo aj mne. Pokiaľ bolo nové tak išlo dopohody potom keď mi pár krát padol a pridal sa k tomu rok dva používania tak len otvorenie SMS trvá aj 7+ sekúnd....
Skúšal si restore ?
No áno mám tam iOS4 restore mi asi nepomôže keďže len pred nedávnom som tam tú iOS4 dával ale nejako to už prestalo nvm síce ako a prečo ale som rád že som rád nainštaloval som SBSETTINGS a pravideľne dávam uvoľniť pamäť tak možno toto pomohlo