Keby si cital poriadne, vedel by si, ze vydrz, fotak a vsetko ostatne som porovnaval s SII a mohol si si odpustit polovicu toho vylevu. Tvrdit o HTC (je uplne jedno ktorom) ze sa zvukovo co i len priblizuje k iPhonu ktory mal obzvlast v starsich verziach snad najlepsi DAC aky sa v mobilnom zariadeni vobec pouzil (rovnaky bol ale myslim v GS I) mi zase len naznacuje, ze sa s tebou do diskusie pustat nemam.
Dalej som nikde nepisal, ze kazdy iPhone znesie pad zo 4km vysky alebo vydrzi pol roka pod vodou (aj ked to telo bude zrejme tesnejsie, nez z niekolkych kusov poskladany Samsung). Skor som tym chcel povedat, ze uz je fakt trapne neustale sa ohanat youtubom. Ak chce niekto telefony porovnavat, mal by ich zacat pouzivat a nie len tarat o tom co kde na akom portali videl. Ja som tiez v kazdej recenzii videl, aky je Nexus 7 rychly a stabilny a reaguje bez zavahania vdaka vysokemu vykonu a odladenemu Androidu o ktorom sa v Samsungu ani nesniva. Realita je ale niekde uplne inde.
S cim ale suhlasim je ta posledna veta, ktoru som myslim v tom mojom prispevku aj spomenul. Ja som vzdy tvrdil, ze pokial ma nejake zariadenie aspon jedinu vyhodu oproti konkurencii, je konkurencieschopne, pretoze pre niekoho moze byt prave ta jedina vyhoda zasadna. Ale nicobb sa tvari strasne nechapavo ked niekto spomenu slova "kupa" a "iPhone" v jednej vete.
_________________ PODPIS BOL UPRAVENÝ / ZMAZANÝ Z DÔVODU PORUŠOVANIA PRAVIDIEL FÓRA! |