Zdravím, zložila sa nová PC Zostava, a po rozdelení diskov a formáte disku C (D sa neformátovalo, samé nahodilo po Cčku inštaláciu winu) keď sa rozbieha inštalačka aby to nainštalovala do C, vyhodí BSOD a napíše IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ... teraz som na notebooku aby som priebežne sa snažil zistiť čím to je
Fakt neviem čo spraviť... skúšal som aj prehodiť ramku zo slotu 1 do slotu 2.... pri tom BSOD ešte píše : STOP 0x0000000A a nejaké ešte takéto 0x volačo v zátvorke... štve ma to, neviem čím to môže byť, tak Vás prosím o pomoc... Ďakujem vopred za odpovede, napíšem tu hardware PC a Win
Hardware:
Procak : Intel Core i3-540, 3.06GHz, 4MB Cache, LGA1156, 65W
Zakladna doska : Gigabyte H55M-S2
RAM : Kingston 2GB DDR3 - 1600 CL9 240 - Pin DIMM (Je to jedna ram)
Grafika : nVidia GeForce ENGT 240 1GB DDR3
Zdroj : 400W Mercury
HardDisk : Western Digital 500GB Caviar Blue
A snažím sa nainštalovať Windows XP Professional Service Pack 1+2... Ďakujem veľmi pekne za každú odpoveď.. + Chcel by som poprípade aj skúsiť druhý win, mám totižto dva lenže z toho jedného si to skopírovalo inštalačné súbory do C, ako to vymazať? Na nete som aj čítal že to môže byť aj Logitech myškami (Ja mám Logitech MX518) neskúšal som to ešte s inou myšou nainštalovať... a ten Disk D keď neni formátovaný, to s tým nič nemá, nie? Môže sa to formátnuť aj vo wine, nie? No a ono mi to hodi BSOD keď začína inštalovať, na uplnom začiatku inštalácie keĎ už normálne má inštalovať... Keď je tam napísané ,,instalace zařízení" to budu asi ovladace... fakt neviem :/