Ahojte, robim projekt - Upomienkovy diar/kalendar.
Zatial to tvorim v JavaFX-Scene Builder ale chcem sa spytat..
Ja som v jave stale len taky "zaciatocnik-amater".. Je vhodne od takeho to ranneho stadia pouzivat hned takto vyspele kniznice-frameworky?
Mne len prislo, ze JavaFX je aspon co ja viem novinka. Tak som sa do toho hned pustil nez vyuzivat swing.
Je tu niekto kto to uz pouzil na svoj projekt a vedel by ma v pripade nejakych problemov naviest?
Pardon ak moj thread obsahuje, pre vas, nezmyselne otazky..
/Prikladam nejaky screeny toho co uz mam...
Idea projektu je vytvorit len nejaky strucny zoznam nadchadzajucich udalosti, ktore si uzivatel zapise. Uzivatel moze zaznacit nazov udalosti, miesto udalosti, popis udalosti a datum.
Text z input poli sa prevadzaju do stringov (ak uz v nom nie su defaultne) a zapisuju do .txt suborov. Dalej aj boolean vyraz, ktory uzivatel zaskrtne ak bude pre neho event dolezity.
Dalej ulozene udalosti sa budu automaticky pridavat do ListView a po rozkliknuti bude na vedlajsom okne mozne pozriet si kedy, kde a co za event uzivatela caka v ten a ten den.
Polozky v ListView budu zoradene od najblizsieho datumu az po ten najvzdialenejsi. Dalej je tam aj Delete button, ktory vymaze cely subor .txt subor pre danu udalost.
Important polozky budu v ListView farebne odlisene (iny odtien alebo nejak podobne). Co si myslite o mojom programe?
Je nieco vhodne doplnit? Kludne sa vyjadrite. Som otvoreny vsetkej kritike.