Numline1 píše:
Podla mna by mal mat javo nejaky špecialny rank alebo byt moderator lebo tu velmi pomaha ostatnym userom !
specialne ranky tu niesu, lebo je to zbytocnost a ja by som bol aj za zrusenie celych rankov ale je viacej ludi co ich tu chce tak tu su aspon taketo, nieje tu nikto plateny zato takze kaslat sa so special. rankami je strata casu tak ako aj postupnost pri tych stvorcekoch co su tu...
Aspon ja osobne nechcem aby to tu vyzeralo ako na konkurencnych forach......mam na mysli pravidla a pod ine veci, nejake samozrejme musia byt ale nie zasa skritne dodrziavane ako na inych forach, fora su pre ludi a nie naopak predsa...
Co sa navrhu tyka tak je to sice pekny navrh ale myslim ze zbytocne je tu 11 moderatorov a 4 administratori a myslim si ze je nas tu az moc preludneno, az tak casto sa zas nestava ze by niekto dal temu niekde kam nepatri a pod...90% o pravidlach vie aspon tych najhlavnejsich ako je zakaz warezu a pod... cize ani stym nieje az taky problem, sice sa sem tam stane ze si niekto mysli ze tu je take nieco povolene ale to sa da ustrazit aj s polovickou moderatorov...Spam tu tiez nieje, resp este ani nebol tak snad uz ludia dosli nato ze je to aj strata casu
![:rolleyes:](https://www.pcforum.sk/images/smilies/smile08.gif)