zdravim, spozoroval som mensi problem a neviem ci to bude grafikou..alebo (nedostacujucim) zdrojom.
grafika : AMD Radeon HD 6570 1GB DDR3 128bit. low profile
zdroj : seasonic 350w 80+ bronze,
zbytok komponentov : 65w cpu, 1xhdd sata, 2x2gb ddr3, 1x dvd rw
takze : problem je pri jednej hre .. Crysis (mam originalku crysis maximum edition) .. hru som hral.. prve kapitoly boli OK.. rozlisenie 1280x720, high (v hre mi to deteklo ako optimalne nastavenie) .. asi do 3/4 hry islo vsetko OK... potom to zacalo jednou misiou.. obraz zacal sekat... az sa to zaseklo celkom a pomohlo len vypnut aplikaciu vo windowse (win 7 HP), raz mi to tak zamrzlo..seklo..ze trebalo restartnut pc... vo windowse sa zobrazilo v spravcovi ze program crysis nereaguje.. atd atd...
je to chyba grafiky alebo treba mi preintalovat OS? je pravda ze na tom systeme som mal uz 3 graficke karty... ta co je v cpu, potom jedna nvidia, a teraz ta AMD.. je mozne ze sa pomiesali ovladace? ta zostava mi bezala uz aj na slabsom zdroji ale nemal som ten problem..hoci som to neskusal na tej hre... ostatne bezia bezproblemov
z toho tak trosku vylucujem nedostatocny vykon zdroja .. nakolko pri inych hrach to nerobi...