Zdravím,
pls mám problém a neviem ako ho odstrániť... nainštaloval som na web Joomlu 2,5 a k tomu chcem nakopnúť Virtuemart 2.0.18
sú 3 verzie => a,b,c a skúsil som všetky... no vždy po inštalácii vypíše toto:
Kód:
vmError: alterTable CHANGE ai08x_virtuemart_medias.file_url_thumb :
Info: alterTable CHANGE ai08x_virtuemart_medias.file_params : ALTER TABLE `ai08x_virtuemart_medias` CHANGE COLUMN `file_params` `file_params` VARCHAR(18500)
Info: alterTable ADD ai08x_virtuemart_products.pordering : ALTER TABLE `ai08x_virtuemart_products` ADD pordering smallint(2) UNSIGNED NOT NULL DEFAULT '0' FIRST
Info: alterTable CHANGE ai08x_virtuemart_userfields.default : ALTER TABLE `ai08x_virtuemart_userfields` CHANGE COLUMN `default` `default` CHAR(255)
Info: alterTable CHANGE ai08x_virtuemart_waitingusers.notify_date : ALTER TABLE `ai08x_virtuemart_waitingusers` CHANGE COLUMN `notify_date` `notify_date` TIMESTAMP NOT NULL DEFAULT CURRENT_TIMESTAMP ON UPDATE CURRENT_TIMESTAMP
Table updated: Tablename ai08x_virtuemart_medias dropped: 0 altered: 2 added: 0
Table updated: Tablename ai08x_virtuemart_products dropped: 0 altered: 0 added: 1
Table updated: Tablename ai08x_virtuemart_userfields dropped: 0 altered: 1 added: 0
Table updated: Tablename ai08x_virtuemart_waitingusers dropped: 0 altered: 1 added: 0
Inštalácia komponent bola úspešná.
to by mi nevadilo, keby som mohol pridávať tovar a kategórie a pod... lenže ak kliknem na Nový/New tak skočí error stránka a nespravím nič... niečo pod. je aj pri inštalácii toho "aio"... tu chybu nevypíše, no nevytvoria sa nové tovary ani kategórie => to by sa mali... a ani potom nemôžem sám pridať tovar a pod... neviete pls čo s tým je?
+ keď som v componente VirtueMart tak mi tam píše toto:
Kód:
Info: Taking config from file
z akého súboru mám zobrať nastavenia?