Viete mi povedat co je toto zac? jucheck.exe Je to vyr ci je to fakt nieco orininalne od Oracle Amerika, Inc? Stahlo mi to samo do notasu a teraz to chce (Vista) odomna povolenie na nainstalovanie...
Zda sa mi to akesi podozrive...
_________________ Notebook: ASUS N750JV: Windows 8.1 64bit, Intel(R) Core(TM) i7-4700HQ CPU 2.40 GHz, 12GB RAM (DDR3 1600 MHz), NVIDIA GeForce GT 750M 4GB VRAM + HD Graphics 4600, 750 GB HDD (7200 rpm), Blu-ray Reader. Smartphone: Samsung Galaxy S5 mini
Google vraví, že je to Java Updater Checker (Java je od Oracle-u), ale osobne som to ešte nikdy nevidel, a namiesto toho mám v počítači jusched (Java Update Scheduler), ktorý poznám už roky.. pokiaľ nepotrebuješ updatovať Javu automaticky (vo väčšine prípadov to nepotrebuješ) tak to môžeš ignorovať. Ja by som tomu žiadne povolenia radšej nedával..
Tazke to nebolo ale co som vyguglil tak mi naslo aj nejake prispevky na nejakych forach ze to je vyrus... tak preto som sa nato pytal tu... ak si dal niekdo namahu spravit taky doverihodny cerv tak by nebol problem spravit aj taku stranku ako si mi poslal link lebo som ju uz navstivil... pre mna by bolo doverihodnejsie www.java.org ako www.java.com tak preto som vahal ale rozhodol som sa teda zariskovat...
_________________ Notebook: ASUS N750JV: Windows 8.1 64bit, Intel(R) Core(TM) i7-4700HQ CPU 2.40 GHz, 12GB RAM (DDR3 1600 MHz), NVIDIA GeForce GT 750M 4GB VRAM + HD Graphics 4600, 750 GB HDD (7200 rpm), Blu-ray Reader. Smartphone: Samsung Galaxy S5 mini