Ahojte, chcel by som si na chalupe poskladať PC na také to "domáce žuvanie" (rozumej surfovanie na nete, word, nejaká tá hra,...). Hľadám takú zlatú strednú cestu - nechcem výkonné komponenty, ale zase ani nejaké 10 ročné vykopávky. Skrinku, ventilátory, chladič na cpu, ssd, dvd mechaniku a monitor už mám. Takže primárne mám záujem o: 1. CPU+MB - je jedno, či AMD alebo Intel. O CPU mám záujem len spolu s MB (a naopak). Max. 110e. 2. GPU - takisto je jedno, či AMD alebo nVidia. Max. 90e. 3. RAM - 4-8GB DDR3. Max. 25e 4. PSU - nemám záujem o srandy typu Eurocase. Max. 35e 5. HDD - 320-500GB bude postačovať, v prípade ponuky poprosím doložiť aj screen z nejakého diagnostického programu. Max. 20e
V prípade nejakej zaujímavej ponuky je možnosť hýbať s cenou (resp. ak by sa na nejakom komponente ušetrilo, môže sa to prihodiť k inému).
_________________ [spoiler=PC]MB: MSI Z97 G55 SLI CPU: i5 4690k + Scythe Mugen 4 PCGH Edition VGA: Gainward GF GTX 1060 Phoenix GS RAM: 2x4GB Patriot Signature Line 1333MHz PSU: Corsair RM650 HDD/SSD: 1TB + Crucial M550 256GB Case: Fractal Design Define R5 Black[/spoiler] |