kupim sony PSP, len KE po osobnom preskusani
akykolvek model, neposkodeny, podmienka: musi mat downgrade
cena 100-150 Eur, zalezi od dohody.
kupujem aj inde : ))
len KE !
_________________ PC: Samsung 24"Full HD, Corsair 650W, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4000+, 4 GB ddr2, Samsung F3 1TB 7200 rpm Sata II, Ati 5770 1GB DDR5 Vapor-X
zdravim, nemas nahdou cestu do NR? mam psp slim 2000 este v zaruke na progamingshop.sk ma downgrade + pridam 2x baterku na spravenie downgradu(pandora)
mam k nej vsetko co bolo krabica, nabyjacka, pidam aj kabel.
Pozadujes kernel v1.5? Ked nie mam PSP slim (2000-ka) s CF 5.50 GEN-3D. + 2GB karta + dam ti niejake hry co mam na dvd + niejake prislusenstvo (autonabijacka a pod.) + UMD film. Zaruka uz nieje. Vsetko funguje ako ma, malicke skrabance od bezneho pouzivania. Ma anglicku nabijacku, ale redukcia stoji par korun a okrem toho sa da napajat aj cez USB kabel. Ak by si chcel mam aj GPS HOLLUX M-1200 + kabel, ale k cene + 45 eur (je skoro nove a len kabel stal 22 eur).
Nikdy nebol najmensi problem so SW vsetky hry mi bezia ( aj avatar napriklad ), tak isto hry na PS1 funguju skvele, ale ovladanie si musis nastavit.
Cena 120 eur za psp, s GPS 165 eur. Napis dohodneme stretko vyskusas uvidis. Myslim, ze nedavam draho.
Ked chces nahodim foto.
_________________ Blbý lidi, taký lidi, Pán Bůh je má stejně rád.