Cavte. Potreboval by som radu ako dalej. Po oprave zakladnej dosky a opatovnom zlozeni PC som mal problem s tym, ze pri kazdom starte chcelo nabootovat s Cd mechaniky. Pomohlo jedine pri spustani vojst do biosu a nastavit ako prvy disk HDD.Potom sa to rozbehlo, ale pri vypnuti alebo restarte som musel znovu do biosu, lebo ako prva bol opat CD mechanika. Tak som sa rozhodol pre Bios updade. Pouzil som utilitu od asusu bios update pre windows, Obnova prebehla podla programu ok, len bolo treba restartovat pocitac.A od tej doby nie je mozne spustit uz pocitac. Pocitac po zapnuti vypise BAD BIOS CHECK SUM. A hlada floppy alebo CD. Ak mu vlozim bud bios napaleny na cd alebo cd od zakladnej dosky, proces prebehne, a napise,PLEASE TURN OFF YOUR SYSTEM AND POWER ON AGAIN TO GET SYSTEM BACK.A po vypnuti a zapnuti pc to iste dokola, znovu hlada CD a FLOPY. Skusal som aj dos instalacky na CD, neberie, alt a F2 tiez nefunguje. Vie mi niekto dat radu, co skusit, okrem "dat priamo chip biosu do programatora"? A este som zabudol, zakladna doska je K8N od ASUSu.
http://imgur.com/GBDZc