Zdravim mam Philips MCD183 ktory ma pripojenie:
* Výstup video - analogový: Komponentní video Y Pb Pr (cinch), Kompozitní CVBS (žlutý cinch), S-Video (Hosiden), Konektor Scart
* Další připojení: Anténa VKV, Výstup
* Stereofonní linkový vstup 3,5 mm: Připojení MP3
* Sluchátka - jack 3.5mm
* Audio připojení: Vstup RCA Aux
* USB: Port USB
dalej mam aj Philips Brilliance 220SW (lcd monitor)... otazka znie ako to spojit dokopy aby som mohol pouzivat monitor ako zobrazovacie zariadenie k prehravacu ? kedze Scart ma ako RGB tak aj composite... tak som vyrabal kabel SCART na D-SUB... ale nepomohlo mi to nejako... ked nastavim v prehravaci Y Pb Pr tak mi obraz ide ale je zeleny... a kmita, vypadava...
ked nastavim RGB v prehravaci tak mi to monitor nevie zobrazit vobec... neviem cim to je.. .ci rozlisenim alebo... napise ze nastav si rozlistenie 1680x1050
_________________ Neverte, že človek sa môže stať šťastným nešťastím druhých. (Seneca)
Neplač, že zapadlo slnko, lebo slzy ti zabrania uvidieť hviezdy.(Einstein)
Fujitsu Siemens Amilio PA1510, 15.4` WXGA CrystalView display, AMD Turion 64 X2 TL50, 2x 512MB DDR2 533MHz RAM, 120GB SATA HDD, ATI Radeon Xpress 1100, USB 2.0, FireWire, PCMCIA typ II, VGA (D-Sub konektor), S-Video (TV out), mikrofón/line-in, sluchátka/line-out, čítačka pamäťových kariet Pripojenie: WiFi 768 kbps |