Stránka: 5 z 60
| [ Príspevkov: 1794 ] | 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 60 |
Autor | Správa |
---|
Registrovaný: 10.09.08 Prihlásený: 29.04.15 Príspevky: 23 Témy: 6 | 6 |
Zdravím mám otázku na Vás.
Posledný rok na škole a rozhodujem sa o vš. Záujem by som mal len študujem na SOU zameranom na elektrotechniku viacmenej na organizačnú a výpočtovú techniku.
1.otázka znie: Je tu niekto kto má s tím skúsenosti? z SOU na vš?
2.otázka znie: Akú školu si vybrať?
Viem bolo tu veľa tém ale nenašiel som dostačujúcu odpoveď.
|
|
Registrovaný: 02.09.07 Prihlásený: 19.01.20 Príspevky: 6373 Témy: 298 | 298 Bydlisko: Žilina |
Aku skolu si vybrat? Taku kde ta to bude bavit, samozrejme ked uz chodis na SOU teoreticky musis ist na VS s nejakym technickym zameranim. Co viem tak dost budes zaostavat v teorii oproti gymnazistom, tj budes asi musiet nejake doucovanie alebo nieco mat.
_________________ NTB: Dell Vostro 5470 - Core i5-4200U, GT 740M, 8GB DDR3-1600, Crucial MX100 256GB, 14" 1366x768 Audio: KRK RoKit 5 G2 White, Lexicon Alpha, M-Audio Axiom 25 MKII, AKG Y55 Phone: Samsung Galaxy S8 Vozenie: Alfa Romeo 159 SW 1.9JTDm 110kW - DPF/EGR/SWIRL OFF, BOSE SOUND |
|
Registrovaný: 27.07.08 Príspevky: 232 Témy: 46 | 46 Bydlisko: Zavar |
Prepacte pridam sa aby som nevitvaral podobnu temu
Ja som sa dostal na ZssP farskeho 9 hovoria tomu zdruzena stredna skola ale v podtate je to stale SOU a ci nevie nekto kam sa da odtial dostat na aku VS alebo aspon povedat hlbku hrobu aky som si vykopal.
|
|
Registrovaný: 31.08.07 Prihlásený: 27.03.15 Príspevky: 1800 Témy: 153 | 153 Bydlisko: Komárno |
qpkqkma píše: Aku skolu si vybrat? Taku kde ta to bude bavit, samozrejme ked uz chodis na SOU teoreticky musis ist na VS s nejakym technickym zameranim. Co viem tak dost budes zaostavat v teorii oproti gymnazistom, tj budes asi musiet nejake doucovanie alebo nieco mat.
no neviem aku teriu myslis na gymnaziu tam je akurat tak fyzika co je technicka,
viac menej zaostavať bude ale urcite nie voci gymnazistom ale voci priemyslovakom alebo technickymi gymnaziami co je malo na slovensku takže zaostavať jedine voci priemyslovkam.
co sa tyka o vyske nevidim problem ak je to SOU 4 rocne ci SOU 3+2 je v podstate jedno aj tak koncos maturitou takže vyber je aky chces.
_________________ Nehľadaj štastie vonku, ale v sebe, lebo inak ho nikdy nenajdeš. Nechajte mi právo na vlastné omyly, na možnosť zvoliť si čo mám rád, chcem ísť vlastnou cestou, nie tou vami vyšliapanou, na ktorej by som stratil vlastnú tvar. (Metallica) Všetko má svoju krásu, ale nie každý ju vidí. život je krásny, len sa ho nesmieš báť, dnes plačeš, zajtra sa budeš smiať. Učíme sa aby sme veciam rozumeli a mohli ich milovať |
|
Registrovaný: 30.05.07 Prihlásený: 29.03.14 Príspevky: 641 Témy: 46 | 46 |
elmond píše: Zdravím mám otázku na Vás.
Posledný rok na škole a rozhodujem sa o vš. Záujem by som mal len študujem na SOU zameranom na elektrotechniku viacmenej na organizačnú a výpočtovú techniku. 1.otázka znie: Je tu niekto kto má s tím skúsenosti? z SOU na vš? 2.otázka znie: Akú školu si vybrať?
Viem bolo tu veľa tém ale nenašiel som dostačujúcu odpoveď.
ak si sikovny, inteligentny a dokazes sa ucit ak je treba, tak mozes ist na akukolvek vysku a na 90% ju dokoncis ak budes chciet, staci sa tam dostat, co nie je tiez problem - z gymnazia som sa dostal na vsetkych 5 VS (karlova, masarykova, komenskeho, stu, vut) - vsetko informatika. Mam pocit ze stredoskolaci maju o VS zle info, vacsinou to je vacsia flakacka nez stredna (ak ma clovek na to predpoklady a dokaze sa naucit narazovo na skusky...)
takze ako tu uz bolo pisane, vyber si aky odbor chces studovat, najdi si VS ktore ho ponukaju a zisti si referencie, pripadne narocnost prijmaciek - aby si vedel ci sa mas na prijmacky radsej poriadne ucit alebo to das aj bez toho.
Ja by som mal zas otazku, aku dalsiu skolu studovat spolu s informatikou, teraz budem druhak a na buduci rok uvazujem ze budem studovat nejaky dalsi obor. Co si vybrat? Nech to je na muni alebo vut, zatial rozmyslam ze pravo alebo ekonomiku (oboje ze su vraj velmi lahke). Viete niekto poradit?
|
|
Registrovaný: 31.08.07 Prihlásený: 27.03.15 Príspevky: 1800 Témy: 153 | 153 Bydlisko: Komárno |
tlacitko Enter píše: Ja by som mal zas otazku, aku dalsiu skolu studovat spolu s informatikou, teraz budem druhak a na buduci rok uvazujem ze budem studovat nejaky dalsi obor. Co si vybrat? Nech to je na muni alebo vut, zatial rozmyslam ze pravo alebo ekonomiku (oboje ze su vraj velmi lahke). Viete niekto poradit?
no ja na tvojom mieste by som si vybral ekonomiku, dovod na pravo je vela paragrafov a este aj rimske pravo cie je tam toho dosť. ale ked ta to bude baviť skus alebo skus sa niekde poinformovať co vsetko ucia a na ktorom odbore.
toto je rozmyslanie (uvaha) druhaka na strednej
_________________ Nehľadaj štastie vonku, ale v sebe, lebo inak ho nikdy nenajdeš. Nechajte mi právo na vlastné omyly, na možnosť zvoliť si čo mám rád, chcem ísť vlastnou cestou, nie tou vami vyšliapanou, na ktorej by som stratil vlastnú tvar. (Metallica) Všetko má svoju krásu, ale nie každý ju vidí. život je krásny, len sa ho nesmieš báť, dnes plačeš, zajtra sa budeš smiať. Učíme sa aby sme veciam rozumeli a mohli ich milovať |
|
Registrovaný: 02.10.06 Prihlásený: 24.01.22 Príspevky: 2212 Témy: 114 | 114 Bydlisko: PORTUGAL --... |
Tak pani som v maturitnom rocniku a uvazujem kam na vysku rad by som isiel na vysku bud do ciech alebo na slovensku, neviete poradit kde je dobre.
nieco so zameranim inofrmatika a ekonomia neviete o niecom?
_________________ Desktop: CPU: Intel C2D E7200 Cooler: AC Freezer 7 Pro MB: Asus P5Q-PRO VGA: ATI sapphire HD4850 RAM: OCZ DDR2 PC2-8000 /1000 MHz/2x2GB Platinum Edition HDD: Samsung HD753LJ 750GB LCD: Samsung SyncMaster 2232BW PSU: OCZ Stealth X Stream 500W DVD-RAM: Asus DRW-2014L1T Case: NOX COOLBAY Windows series Audio: Logitech x-230 Mys: A4TECH X-710BF Keyboard: Logitech Media Keyboard 600 Webcam+mic: Logitech S5500 pro OS: Windows XP PRO SP3 & Windows Vista Ultimate SP1 64bit |
|
Registrovaný: 13.10.06 Príspevky: 11345 Témy: 135 | 135 Bydlisko: Bratislava |
Ak informatika a ekonomia, tak na ekonomickú v bratislave, aj tí majú aplikovanú informatiku, či niečo podobné...
_________________ i7 4790 | 16GB DDR3 | GTX690 + GTX670 PhysX dedicated | 128GB + 256GB SSD | 1TB HDD | DELL U2412M | Logitech G710+ | Logitech MX518 | Galaxy S4 | 2014 Mazda3 |
|
Registrovaný: 02.10.06 Prihlásený: 24.01.22 Príspevky: 2212 Témy: 114 | 114 Bydlisko: PORTUGAL --... |
no proste nieco co zahrna aj informatiku (programovanie ani moc nie)a management a ekonomiu
_________________ Desktop: CPU: Intel C2D E7200 Cooler: AC Freezer 7 Pro MB: Asus P5Q-PRO VGA: ATI sapphire HD4850 RAM: OCZ DDR2 PC2-8000 /1000 MHz/2x2GB Platinum Edition HDD: Samsung HD753LJ 750GB LCD: Samsung SyncMaster 2232BW PSU: OCZ Stealth X Stream 500W DVD-RAM: Asus DRW-2014L1T Case: NOX COOLBAY Windows series Audio: Logitech x-230 Mys: A4TECH X-710BF Keyboard: Logitech Media Keyboard 600 Webcam+mic: Logitech S5500 pro OS: Windows XP PRO SP3 & Windows Vista Ultimate SP1 64bit |
|
ak tym ze nie programovanie myslis teoreticku inf. tak potom by som poradil brno muni a studovat bud dve studia - FI a ekonomicku, alebo jedno studium - zvolis si co chces viac, tam sa zapises a mozes si dat predmety z hocijakej inej fakulty - normalne sa ti scitaju kredity a vyhodou je ze mozes mat napr aj polovicu ekonomickych a polovicu informatickych a povinne predmety budes mat iba z tej fakulty kde si zapisany na studium - cize sa mozes zapisat na tu ekon. a vyhnes sa tak na FI niektorym hnusnym predmetom (alebo naopak)
este k tomu scitavaniu kreditov - nie je to uplne benevolentne, ale ekonomia a informatika maju urcite dostatocne blizko k sebe aby sa podarilo vela predmetov uznat...
|
|
Registrovaný: 04.09.08 Príspevky: 135 Témy: 10 | 10 Bydlisko: BA |
ja som vychodil v ZA elektrotechnicku a poviem ti ze tam sa v ziadnom obore nevyhnes programovaniu,ale su to len zaklady takze don't worry..
|
|
no takto ja programobvanie nechcem aby zachadzalo do totalneho extremu urcity level programovania zvladnem, a v Slovenskej technickej univerzite nieje nejaky obor kde je skor vseobecna informatika popripade zmiesana s managamentom ci ekonomiou
ale nie som si isty ako to je s tymi dvoma studiami lebo niekde som cital ze je to podstatne narocnejsie
|
no samozrejme, ked mas dve plnohodnotne studia tak celkova narocnost = narocnost prveho + narocnost druheho (pripadne este plus nejaka dalsia miera narocnosti koli tomu ze su to 2 namiesto jedneho... ) - ale mas potom 2 plnohodnotne tituly, alebo potom ked nejde o titul tak ako som pisal, studovat jedno s tym, ze si niektore nepovinne predmety nahradit zaujimavymi predmetmi z inej fakulty
|
|
hmm zaujimave a suhlasnm. dlasia otazka v brne je obor aplikovana informatika co to vlasne je;
|
aplikovanu mam ja: v podstate vsetky obory maju rovnake predmety az na to, ze kazdy okrem aplikovanej inf ma este par predmetov povinnych ktore patria do toho oboru, aplikovana ma menej povinnych - mozes si zvolit ktore chces a napriklad specializovat sa az v 2. alebo 3. rocniku, alebo ostat na aplikovanej.
takze napr grafika a spracovanie obrazu keby som mal, tak by som musel absolvovat predmet tusim zaklady grafiky alebo nieco take, ale ako aplikovany informatik si ho mozem dat tiez ale nemusim - mozem si dat cokolvek
takze je to v podstate taka formalita, urcite ak nevies co presne chces studovat tak si daj aplikovanu a pripadne si to behom studia zmen...
a co sa robi na aplikovanej: matika - dost tazka - 4 semestre, potom dost tazka anglina - povinna, potom par teoretickych predmetov (navrh algoritmov, logika, automaty), potom par poloteoretickych (funkcionalne programovanie) a potom par praktickych o HW aj SW.
Z programovania je tam to funkcionalne (podla mna lahke), logicke(skor iba teoria) a povinne je c++ alebo java, inak si nemusis z programovania dat nic viac... a vlastne este zaklady assembleru (skor teoreticke, koli prehladu ze ako to vlastne funguje na najnizsej urovni)
este upozornujem ze aj predmety podla nazvu prakticke su nakoniec skor teoreticke, takze okrem programovania tam prax neziskas v podstate na nicom, a aj v programovani sa tam skor snazia ukazat principy a moznosti a nejde sa moc do hlbky - ide o to, ze ked ta nieco z toho zaujme tak sa ocakava ze sa tomu budes venovat sam. Proste ukazu cestu a pripravia ta na to aby si po nej dokazal ist sam
ak chces dalsie info tak napis co konkretne, rad poradim
|
|
Registrovaný: 30.05.06 Prihlásený: 08.10.14 Príspevky: 1756 Témy: 35 | 35 Bydlisko: BA - WESTSIDE |
Fuco, možno by stálo za to pozrieť si aj ponuku na FMFI UK:
Ekonomická a finančná matematika (predmety: http://www.fmph.uniba.sk/fileadmin/user ... _1EFM.html)
Manažérska matematika (predmety: http://www.fmph.uniba.sk/fileadmin/user ... _1MMN.html)
v oboch je aj ekonómia, aj kúsok informatiky.
Samozrejme, aplikovaná informatika (predmety: http://www.fmph.uniba.sk/fileadmin/user ... _1AIN.html), resp. informatika (predmety: http://www.fmph.uniba.sk/fileadmin/user ... _1INF.html) je aj na matfyze, ale tam je programovania ďaleko viac (+ veľa ďalších "computer science" vecí), a nie je tam z tej ekonómie asi nič (ale môžeš si to vďaka kreditovému systému zapísať).
A. S. Tanenbaum píše: The terms LF, MF, and HF refer to low, medium, and high frequency, respectively. Clearly, when the names were assigned, nobody expected to go above 10 MHz, so the higher bands were later named the Very, Ultra, Super, Extremely, and Tremendously High Frequency bands. Beyond that there are no names, but Incredibly, Astonishingly, and Prodigiously high frequency (IHF, AHF, and PHF) would sound nice. |
|
Viete mi niekdo poradit, na aku vysoku by som mal ist, ked chcem aby tam bol webdesign a programovanie webovych aplikacii?(o tvorbe webu - php,js,flash...) Nechcem aby tam bolo vela programovania v c++ a inych programovacich jazykoch ale nieco malo samozrejme moze byt
dakujem
|
|
proimm píše: Viete mi niekdo poradit, na aku vysoku by som mal ist, ked chcem aby tam bol webdesign a programovanie webovych aplikacii?(o tvorbe webu - php,js,flash...) Nechcem aby tam bolo vela programovania v c++ a inych programovacich jazykoch ale nieco malo samozrejme moze byt
dakujem
jeden sa nevyhne druhemu
takže asi taka skola nie je
|
proimm: skor by som rad vedel kde sa php, js a flash uci? to su veci ktore sa na VS bezne neucia - tam ta naucia C a hento sa naucis sam...
fuco: UK nemusi byt tiez zla, mne sa na muni ale pacilo to ze informatika ma vlastnu fakultu - aj ta uroven tomu zodpoveda, inak ak by som nesiel do CR tak urcite UK...
musis si rozmysliet ci chces radsej teoreticku (UK, MUNI, Karlova) alebo prakticku informatiku (STU, VUT), mozno dolezite bude aj mesto - ako daleko cestovat, dobre je ked ides s nejakym kamosom, ci je sanca na intrak alebo treba zhanat byt a pod
|
|
Registrovaný: 24.01.08 Prihlásený: 13.09.17 Príspevky: 14572 Témy: 66 | 66 Bydlisko: Žilina |
proimm
keby niečo také existovalo, som ako prvý zapísaný sú školy kde máš povedzme php alebo mysql ako súčasť výuky, ale bohužiaľ len veľmi okrajovo... neviem o žiadnej škole zameranej len na webstránky
budeš sa to holt musieť naučiť sám tak ako všetci ostatní ono to je jeden z dôvodov prečo chcem seknúť so školou.. učia ma tam všetko ostatné len nie to, čo potrebujem na zákazkách
_________________ C#, PHP, ... |
|
aha... som si myslel ze take skoly asi moc nejsu ale som nevedel a som sa spytal... no co sa tyka php, mysql, flash... to sa ucim, len som myslel ze by som si tieto znalosti este rozsiril na vyske... A tak by som sa este chcel spytat na aku vysku by som mal teda ist, aby tam bolo co najviac veci co sa tyka programovaniu webu, prip. webdesignu...
|
|
to tlacitko Enter a p360t diki za nazory zatial som ich len tak zbezne prebehol ale o vidende si za to sadnem a prejdem si to poriadne.
a ake je tazke sa dostat na tu masarykovu a na technickuSk a UK_????
|
Registrovaný: 24.01.08 Prihlásený: 13.09.17 Príspevky: 14572 Témy: 66 | 66 Bydlisko: Žilina |
proimm píše: aha... som si myslel ze take skoly asi moc nejsu ale som nevedel a som sa spytal... no co sa tyka php, mysql, flash... to sa ucim, len som myslel ze by som si tieto znalosti este rozsiril na vyske... A tak by som sa este chcel spytat na aku vysku by som mal teda ist, aby tam bolo co najviac veci co sa tyka programovaniu webu, prip. webdesignu...
no tak ti poviem.. aj keby taká škola bola, tak by ťa naučila podľa mňa hlavne základy.. tak je to totižto pri každej škole hocijakého zamerania.. dačo naučia, ale prax sa musíš učiť už sám
čo sa týka tých škôl na ktoré sa ďalej pýtaš.. to je dosť otázne, pretože na jednej strane máš školy technické (napr FEI, FIIT, MATFYZ) kde ťa naučia programovať (otázne je, ako veľmi sa venujú stránkam.. z mojej skúsenosti to nie je vôbec úžasné), a na druhej strane máš školy skôr umeleckejšie, prípadne zamerané na grafiku, reklamu a tak (tie majú bližšie zas skôr k designu vrátane webov.. ale ako úzko by si tam bral webovú grafiku, to netuším)
|
Registrovaný: 30.05.06 Prihlásený: 08.10.14 Príspevky: 1756 Témy: 35 | 35 Bydlisko: BA - WESTSIDE |
proimm, el_mariachi ono je to tak, že nejaké veci sa vyučujú aj v škole (napr. na FMFI UK sa učí Tvorba webovských dokumentov, Úvod do webovských aplikácii, Deklaratívne programovanie webových aplikácii, Moderný prístup k webdizajnu, Hypermediálne systémy, Webovská grafika), lenže aj pri vývoji web aplikácii zužitkuješ veci z iných predmetov (či už sú to základné algoritmy a dátové štruktúry, databázy, softvérové inžinierstvo, znalosti základných programovacích paradigiem, v niektorých prípadoch snáď aj formálne jazyky, heuristiky, alebo grafové algoritmy). Ďalšia vec je, že vedieť viac znamená mať väčšiu cenu na trhu práce. Nuž a všetky možné detaily a špecifiká nejakých jazykov a prostredí sa už tak či tak musíte naučiť bez školy, pretože tie sa časom menia a vyvíjajú, takže netrevba sa naučiť niečo konkrétne, treba byť schopný naučiť sa čokoľvek.
Možno aj vy zažijete zavádzanie kvantových počítačov do praxe. Čo budete robiť potom? Znalosti zo školy stačiť nebudú, ale ak nebudete chcieť zmeniť profesiu, budete sa musieť učiť nové veci.
A. S. Tanenbaum píše: The terms LF, MF, and HF refer to low, medium, and high frequency, respectively. Clearly, when the names were assigned, nobody expected to go above 10 MHz, so the higher bands were later named the Very, Ultra, Super, Extremely, and Tremendously High Frequency bands. Beyond that there are no names, but Incredibly, Astonishingly, and Prodigiously high frequency (IHF, AHF, and PHF) would sound nice. |
|
fuco: teraz som druhak takze neviem ako sa to zmenilo, ale vtedy: na UK bez prijmaciek lebo mali malo zaujemcov, na muni sa robi test vseobecnych predpokladov - ten isty test na vsetky fakulty, pomerne tazky bol, ledva som presiel, na STU sa pisala lahka pisomka z matiky/informatiky (teda na FIIT), este pridam karlovu - bez prijmaciek ak mas dobre vysvedcenia na strednej
|
|
Registrovaný: 10.07.08 Príspevky: 190 Témy: 40 | 40 Bydlisko: BA |
No ok... tak na umelecku urcite nepojdem, ale som hladal na nete nieco a tato vizerala mozno najlepsie... hlavne nech je tam software(programovanie) a co najmenej hardwareu... myslite ze to na tej skole tak je? A ake s nou mate skusenosti?
|
|
na fei som, takže... úprimne, mne osobne nevyhovuje ja mám totižo vybraný smer akým sa chcem uberať, ale... že by ma v tom škola podporovala, to sa povedať nedá.. hlavne si nie som istý, na čo využijem pri navrhovaní webstránky napr také integrály alebo že budem vedieť, ako sa zapájajú hradlá
poznám ale ľudí ktorým sa na tej škole páči
|
Tak prečo si išiel na FEI, a nie aspoň na FIIT?
Marian, ak nechceš hardware, na FEI nechoď. To už radšej informatika na FIIT alebo (aplikovaná) informatika na FMFI UK.
|
dobrá otázka p360t hlavne pre to, že keď som bol na strednej, tak som nevedel čo budem v budúcnosti robiť a teda som na Pascal kašlal... nikdy som si nevedel predstaviť seba napr ako počítačového technika celé pc bolo pre mňa hlavne na oddych.. samozrejme som prijímačky na FIIT nespravil, ale pri FEI som splnil všetky podmienky.. venovať stránkam som sa poriadne začal až počas výšky, až to dospelo do takého štádia, že som si uvedomil že nech sa budem učiť na výške integrálov koľko budem chcieť, do praxe mi to nepomôže ani trošku.. mal som aj pol roka prerušené štúdium, kedy som pracoval v jednej firme a kde som sa utvrdil, že celá výška mne osobne bude na veľké . nechcem pracovať pre nejakého magora, ale skôr mám tendencie založiť si vlastnú firmu a zarábať takýmto spôsobom... akurát len čakám na vhodnú príležitosť
no, ale aby som sa vyjadril ešte k FEI... neviem ako sú na tom ostatné štúdijné programy, ale na aplikovanej informatike teda moc hardwaru nemáme ono fajn je to pre tých, čo váhajú nad tým, čo robiť v budúcnosti, lebo získajú prakticky z každého rožka troška, alebo pre ľudí, ktorí by sa bez výšky poriadne nezamestnali, ale to je na každej škole rovnaké..
|
Registrovaný: 10.07.08 Príspevky: 190 Témy: 40 | 40 Bydlisko: BA |
tak to na tu FIIT budu asi tazke primacky nie?
|
|
Stránka: 5 z 60
| [ Príspevkov: 1794 ] | 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 60 |
Podobné témy | Témy | Odpovede | Zobrazenia | Posledný príspevok |
---|
| [ Choď na stránku: 1, 2, 3, 4, 5 ] v Vzdelanie, štúdium, škola | 121 | 7678 | 31.03.2019 23:10 LeaR | | v Notebooky a netbooky | 18 | 1619 | 07.09.2007 17:43 Darius | | v Notebooky a netbooky | 3 | 897 | 01.08.2011 10:35 jaaaaaaa | | v Notebooky a netbooky | 11 | 680 | 22.07.2013 21:14 Setton | | [ Choď na stránku: 1 ... 8, 9, 10 ] v Krčma | 298 | 17025 | 27.05.2012 23:22 El_Silver | | [ Choď na stránku: 1, 2 ] v Notebooky a netbooky | 39 | 1668 | 03.09.2019 17:39 SamerLp | | v Notebooky a netbooky | 17 | 730 | 09.09.2013 19:49 Plechac123 | | v Notebooky a netbooky | 3 | 561 | 17.06.2016 16:58 michalesku | | v Notebooky a netbooky | 4 | 654 | 26.05.2016 12:10 nescafe | | v Notebooky a netbooky | 2 | 450 | 01.12.2020 14:38 Lukáš1319 | | v Notebooky a netbooky | 11 | 639 | 17.07.2019 23:18 pepkopav | | v Notebooky a netbooky | 6 | 575 | 26.08.2010 11:18 Cirky | | v Notebooky a netbooky | 9 | 393 | 13.07.2010 21:21 beginner | | v JavaScript, VBScript, Ajax | 2 | 534 | 02.08.2011 7:15 camo | | v Notebooky a netbooky | 7 | 492 | 24.07.2010 1:09 gabu | | v Notebooky a netbooky | 5 | 650 | 08.08.2011 17:46 majo145 |
|