Zdravim... Takze toto je problem trosku obsirnejsieho charakteru...
Pokial chcem pouzit webkameru na nepretrzite snimanie objektu a pri tom vsetko zaznamenavat na nejake ulozne zariadenie, co mi najviac odporucate?
(odporucate mi vobec webkameru)
Platovy strop: 100000 Sk
pokial sa ma jednat o nejke to zabezpecenie tak vebka neni moc vhodna, to skor IP kamera resp. kamera ak sa ma jednat o spracovanie/ukladanie za pomoci PC
potom uz treba pohladat podla poziadaviek .t.j ci bude osadena v interiery/exterieri, ozvucena/neozvucena, ci bude dolezite snimanie v noci/tme, pozadovane rozlisenie a framerate zaznamu
Ako pise Jaro, IP kamery, alebo nejake obycajne priemyselne kamery s PC ktore ma nato kartu (cena karty do 10000sk podla parametrov). Alebo zajdi do firmy ktora sa tym zaobera a tam ti spravia cenovu ponuku a taktiez odporucia co a ako, kedze sa tym zivia
Dikes za par info...
No dobre vediet o tej IP kamere...
Takze este par info... Ozvucenu netreba, pojde o exterier, velmi dolezita je noc... A zaujimalo by ma ulozisko na tu IP kameru...
(kedze neviem o ziadnej firme zaoberajucej sa bezpecnostou v mojom okoli, chcem to postavit sam, len potrebujem este radu na to ulozne zariadenie...)
Skus popozerat stranku, napriklad tu Je to stranka zaoberajuca sa bezpecnostnymi kamerami, mozes si to tam aj zakupit.
Skus prelistovat a mali by ti aj poradit nieco dat dokopy. Len musis najst nejaky info email.