o 3 dni mi skončí trialverzia AVG IS 8.0 (pri každom otváraní už teraz mi pripomína že mi skoční licencia a aby som kúpil ) a chcel by som vyskúšať ďalší AV, samozrejme trial verziu.
Rozmýšľam medzi KIS 2009 alebo ESS. Pred AVG som mal Nod 32.
Ktorý AV by ste mi odporúčali, hoci ESS som mal v apríli na týždeň, v pohode bolo... Chcel by som KIS 2009 ale neviem či je len zatiaľ v anglickej verzii, chcel by som po česky/slovensky. Neviete o tom niečo? Má už niekto skúsenosti s novým KIS??? Spomaľuje pc tak ako predošlá verzia? Alebo poraďte niečo iné. Na občasný scan mám ešte v pc SuperAntispyware free.
Dík za pomoc
Kratky prehlad KIS 2009 je tu. Dalej mas na vyber mnoho moznosti, ale rozhodnut sa musis ty. Jasne, ze sa nemozes rozhodovat podla toho, co povedal kamarat. Napriklad na viry.cz vsetci odsudzuju AVG a pri tom dnes je uz na urovni (+ LinkScanner, + detekcia,..., - falosne poplachy, - v porovnani s ESS/EAV nezosuladenost modulov, ale zda sa mi, ze s tym nieco uz robia,...). Dalej sa pozeraj na to, co z balika naozaj vyuzijes a co nie.
ja som mal etrust potom som nhaodil eset a hned mi naslo 4 trojany
_________________ Desktop:CPU: Intel C2D E7200 Cooler: AC Freezer 7 Pro MB: Asus P5Q-PRO VGA: ATI sapphire HD4850 RAM: OCZ DDR2 PC2-8000 /1000 MHz/2x2GB Platinum Edition HDD: Samsung HD753LJ 750GB LCD: Samsung SyncMaster 2232BW PSU: OCZ Stealth X Stream 500W DVD-RAM: Asus DRW-2014L1T Case: NOX COOLBAY Windows series Audio: Logitech x-230 Mys: A4TECH X-710BF Keyboard: Logitech Media Keyboard 600 Webcam+mic: Logitech S5500 pro OS: Windows XP PRO SP3 & Windows Vista Ultimate SP1 64bit
Kratky prehlad KIS 2009 je tu. Dalej mas na vyber mnoho moznosti, ale rozhodnut sa musis ty. Jasne, ze sa nemozes rozhodovat podla toho, co povedal kamarat. Napriklad na viry.cz vsetci odsudzuju AVG a pri tom dnes je uz na urovni (+ LinkScanner, + detekcia,..., - falosne poplachy, - v porovnani s ESS/EAV nezosuladenost modulov, ale zda sa mi, ze s tym nieco uz robia,...). Dalej sa pozeraj na to, co z balika naozaj vyuzijes a co nie.
Aj ja som na začiatku trošku odsudzoval AVG /kamoš mal 7.5 a nebol s tým veľmi spokojný ) ale nová verzia 8.0 Internet Security je podľa mňa veľmi dobrá. ESS som už mal, bolo OK, KIS 2009 smola že je len zatiaľ po anglicky
Prosím pomôže mi! Zúfalý som ako pes
Rozhodol som sa nainštalovať ESS trial verziu na www.eset.sk, 32bitovú verziu. Klikol som na DOWNLOAD a bol som vyzvaný na registráciu formou e-mailu. Poslal som im moju adresu a prišla mi odpoveď, vlastne reg. kľúč a heslo, na základe čoho môže používať ESS 30 dní zadarmo.
Ale!!! Neviem to stiahnuť. Nechali mi v mail link a keď dám download ESS, zase mi ukazuje tabuľku aby som sa zaregistroval a aby som poslal moju adresu. Ja som vlastne už zaregistrovaný len neviem ESS nainštalovať na môj pc. AVG mám už odinštalovaný, teraz som bez AV! Čo robím zle? Keď na www.eset.sk som zaregistrovaný, tak prečo neviem program stiahnuť?
Vítam každú pomoc