Mám problém s 3D ...
Nainštaloval som si WinXP na zostavu:
Doska z HP D230 s Pentium4 2,8GHz/512kb/533FSB, 2x 256MB DDR333, Galaxy GF6600 256MB/128bit, 80GB HDD ATA, DVD-R, CD-RW, Int. zvuk a sieť, + PCI sieť
... keď spustím napr. NHL06 na full detail, tak prvu tretinu odohrajem normalne (5min) ... no a cez druhu a zvysok hry mi to sem tak totalne sekne/seká, strašne moc trhá, dokonca aj zvuk ... zasa sa to normalne rozbehne, vsetko plynule, a zasa totalne trhanie obrazu aj zvuku .... Skusil som so strednými detailami .. to iste ... robim i to aj pri inych hrach, napr REnegade Paintball (na plne aj na stredne, aj nizke ... krasne plynule, naraz trhanie ...)
myslel som, ze je nejaka chyba vo Wine, tak som ho preinstaloval, lenze problem trva ... v oboch hrách , grafika je na default taktoch (idle 43 celzia, pri zatazi max 57 celzia) ... napadlo ma, že či nemože byt chyba aj v CPU, kedže trha i zvuk ... bud CPU nestiha, alebo nieco doska brzdi ...
+ utilita SEnsors View - ukazuje vsetky teploty relativne rovnake okrem CPU, kde to kazdy interval má uplne ine hodnoty ... raz 24, potom 36, a zase 25 .. proste skaze to jak svina ....
Kde moze byt chyba? moze sa CPU prehrievat a robit toto? Chybne teplotne cidlo?
Zajtra skusim este vymenit za iny 2,8GHz (ešte že mám jeden náhradny)
Tak skuste poradit, ci nie je nahodou chyba niekde inde ... zostava, si myslim, že musí určite utiahnuť tieto hry na plne detaily ... nie je o čom, keďže to ide hladko, po chvili hrania to trhaaa...
|