Môj švagor má GoPro 3 Black, ano je to kvalita, ale každý si musí spočítať ako často to využije, ja som s mojou Xiaomi natočil asi 6x video a to mi za to tá GoPro Black určite nestojí. Viac ako na video to používam na fotky, pretože ani nejak nemám chuť sa babrať so strihaním videa z ktorého točením by som zabil najmenej hodinu aby bolo z čoho strihať.
Kvalita foto je pre mna úplne dostačujúca, chce to síce vždy postproces, ale to je to najmenej - som zvyknutý z DSLR. Čo som čítal recenzie tak pri fotkách mala navrch práve Xiaomi pred SJCAM
Tot fotka kamošovi z terajšieho víkendu. Na DSLR to pochopitelne detailami nemá, ale na fotky do formátu A4 to s prehladom stačí a beztak by nikto netlačil väčšie ako 10x15cm, respektíve to bude pozerať každý na tablete, notebooku, pc
Záznam z kamery umiestnenej na prilbe, či hrudi bez ohladu na to či idem na bike-u, SNB, alebo lyžiach u mna nemá žiadnu hodnotu pretože na nom nie je videť nič zaujímavé. U mna na plnej čiare vyhráva záznam kamery umiestnenej na selfie stick