m@R3k píše:
ja by som tiez potreboval poradit. Prijali ma na FMFI UK, na 90% ma zoberu aj na FIIT STU a este budem robit primacky na FRI ZA. Ktora skola je podla vas najlepsi vyber? Pripadne nejake hodnotenie ak tam studujete/studovali ste?
Ides na skusky na FRI ? Moj nazor je, ze spomedzi vsetkych ZA, KE, BA je najhorsia prave ZA, konkretne FRI. Buduci rok budem koncit Ing. prave na FRI lenze preco je tomu tak ? Preco je najhorsia ? FRI je rozdelena resp. bola rozdelena na 3 odbory Management, Aplikovana Informatika a Informacna a Riadiaca Technika(moje zameranie). Zjednodusene Manažment,Software, Hardware. Fakulta riadenia a informatiky je skor fakulta managementu(riadenia) a aplikovanej informatiky. Je dost velky vplyv manazerov vo vedeckej rade fakulty, prof. pripadne doc. z mojho zamerania nedokazali presadit svoje zamery v studijnych planoch. Skor sa presadzuju Management a AI, pre priklad na Hardwari je nas 1 kruzok - 7 ludi(aspon sa prof. venuju aj osobne a lepsie pochopim veci). Aj tak si myslim, ze ked clovek chce uplatni sa, volitelnych predmetov je veru za 5r. dost a vo velmi sirokom spektre. Teraz sa studuje uz len dvojstupnovo(3r.Bc 2r.Ing), osobne odporucam studijny program Pocitacove Inzinierstvo na FRI, za 5 rokov je tam dost vela praktickych veci a hlavne sa tolko neucia(okresane studijne plany) ako my jednostupnový.