Rád by som sa spýtal kedy vyjde aktualizácia s označením 26.3.A.0.131 na telefón Sony XPERIA M4 Aqua pre centrálnu Európu. A taktiež by som rád zistil že či "flashovanie" zruší záruku ... Som dosť netrpezlivý
Vsetko zavisi od dodania softu pre tento region, nikto ti to s presnostou nepovie, clanok o tejto aktualizacii pre dany fon je uz od 20.7.2016, takze treba cakat... co myslis pod pojmom flash mobilu? Chces ho rootnut ci prehodit iny soft ako je sucasny?
_________________ book: HP Probook 470 G0, cpu: i5-3230M, gpu: intel HD 4000 + amd HD 8750m, ram: 8GB ddr3, ssd samsung 850 evo 250GB + ssd crucial m4 128GB, os: Win 10 Pro 64bit Fén: Samsung Galaxy S8 black 64GB Car: Ford S-Max 1.8 TDCi @ 160 PS poradenstvo cez SS neposkytujem, lebo uz ma ubijate s tolkymi SS, nechajte to na forum, dakujem za pochopenie
stiahnes fw pre krajinu kde je vydaný, flashnes cez flashtool, a fungujes.
Len si daj presne pozor aby to bol fw pre presné tvoj telefón (rovnake interne označenie).
BTW ideal si predtým kuknúť aký máš teraz aby si sa vedel keď tak potom vrátiť. Prípadne si spraviť backup súčasného cez PC na nete je návod (hľadaj create flashtool ftf file from stock..)