Ahojte pojdem strucne k veci. Mam hru, ktoru som kedysi hral na pocitaci, kde bol windows xp. Presli roky, pocitace sa menili a rozmyslam na nostalgiu, ktoru by som si velmi rad pripomenul. Ide o hru King of rhe road, taktiez znama ako Hard truck 2, povodne balenie obsahuje hru s cd, hra ide iba na windowse xp, vtedy som mal 32 bit verziu. Po nainstalovani na notebook, kde je win 7 64 bit a spusteni vyskoci tabulka, ze vasa graficka karta nema akcelerator ci cosi podobne, nezmeni sa to ani pri spusteni v kompatibilitnych rezimoch, s tym akceleratorom to pisalo aj na stolnom pc, kde je grafika nvidia. No mam ale otazku, ak by som na notebook nainstaloval aj windows xp, tak pri 32 bit verzii vyuzijem iba 3 GB ram z 6, ak tomu spravne rozumiem, no je to vlastne jedno pri takejto hre. Je tu ale problem, v biose je nastavena prepinatelna grafika a je tam poznamka, ze pri windowse xp musi byt zapnuta iba intel gma a teda ako to mam kontrolovat, nebolo by lepsie nainstalovat xp cez virtualbox? Budem si moxt cez virtualbox plnohodnotne zahrat takuto hru? Za odpovede dakujem, vyskusal by som aj xp 64 bit, no nie som si isty ci tam budu problemy s kompabilitou, preto neriskujem
|