jj, mám obidve.Tiež som sa najprv bál to kúpiť že čo to bude za značku, aká to bude kvalita a tak. No neurobil som zle, som s nimi fakt spokojný...
Myška perfektne padne ruky a dobre sa drží. Nie je ani veľká ani malá, taká akurát. Môžeš si meniť intenzitu podsvietenia(pre mňa blbosť) a máš tri režimy strieľania...Vážne ma nič nenapadá čo by som jej vytkol, je to proste kvalitná myška za super cenu. Ja som si kúpil teraz druhú keby sa mi tá prvá náhodou pokazila
Klávesnica je tiež super. Spracovanie je výborné, nič nevŕzga ani nepraská, pretože je taká masívnejšia ale to sa mi páči. Je takisto podsvietená, máš štyri stupne podsvietenia, piaty stupeň je vypnuté. Vieš si zablokovať windows button keď sa hráš aby si sa neprehodil na plochu. Klávesnica je tiež vode odolná. Navyše k nej dostaneš náhradné pogumované WASD klávesy a taký plast na vyberanie kláves, takže si ich môžeš hocikedy meniť..
Teraz vyšiel nový soft pre tieto klávesnice, kde si môžeš programovať rôzne klávesy a makrá a priraďovať k nim rôzne funkcie. Napr. ja som si na F8 nastavil uspanie PC.
Jediné čo by som jej vytkol je že vždy po zapnutí PC sa ti podsvietenie nastaví na prvý stupeň..Ale to sa dá prežiť
Celkovo som s klávesnicou tiež fakt spokojný ako s myškou a určite ti ju odporúčam
Keby ťa niečo zaujímalo, kľudne sa pýtaj..