Vymenil som dosku a keď zapojím klávesnicu do portu (PS2) tak mi pri stisknuti hoc akého tlačidla vychádza z reproduktorov slabučké prasknutie. Neviete čo by to mohlo byť alebo čo mám skontrolovať?
.. nie je to až taký veľký problém ale keď mám vypnutú hudbu je to dosť nepríjemne, pomôže len vypnutie repro...
Názov zákl. dosky - Asus K8N4-E
Názov repro - ACCORD SW1800W
.. stiahol som nepoužívane veci na minimum a žiadna zmena, a ďalšia vec keď držím nejaké tlačitko tak ťuká a po piatich sekundach prestane ale ak stisknem iné napr. enter tak zasa tak ťuka (praska), je to také ako keby sa tam niečo rušilo, nemôže to byť zdrojom?
Ano, moze to byt aj zdrojom. Aky mas zdroj? Skusal si pouzit namiesto reprakov nejake sluchatka ? skusal si strkat repraky aj do inych audio vystupov ?
Problem moze byt kludne aj v driveroch pre zvukovku....
.. takže by sa dalo povedať že zdroj no name - nič moc ale na druhom PC to nerobí. Skúšal som sluchátka, nič skúsil som ich zapojiť cez predný panel ale stále to isté. Už fakt neviem čo by to mohlo byť ale skúsim sa mrknúť na tie ovládače snáď to pomôže.
.. ešte ak niekto má nejaké rady môžem napísať, skúsim všetko čo sa bude dať. (okrem kupovania PC a pod.)
.. mám ešte jeden dotaz ako sprovoznim predný panel na PC (sluchadla a mikrofon) lebo ked som zapojil do PCI zvukovku tak mi prestal ten panel funkovať a neviem či to treba nejako nastaviť alebo či sa to nejako prepaja no fakt neviem na zvuk použivam ovladač Kx.