Dobrý deň
Už dlhšiu dobu mám problém že keď stlačím tlačidlo home na klávestnici tak mi otvorí gmail v novom okne google chromu. Následne napíše moje meno a heslo. Pri poslednom charaktere hesla sa to zasekne a zostane písať posledný charakter v nekonečnom loope. Do teraz som to dáko neriešil a proste som dané tlačítko nestláčal. Rozhodol som sa to riešiť až dnes keď som po pol roku nainštaloval na dual boot windows a keď sa mi to stalo aj na windowse tak som neveril vlastným očiam. Kompletne som zoskenoval celý počítač defenderom ale nenašiel jedinú hrozbu. Nikde na nete som nič podobné nenašiel, pre to sa na vás obraciam s prosbou o pomoc.
Pridávam video kde mi to síce po prvý krát nezostalo písať do nekonečna ale asi to bude tým koľko krát som to testoval kým som prišiel na správny spôsob ako na windowse natočiť celú obrazovku
https://youtu.be/Muust4CmgOkDúfam že sa nájde dáke riešenie
za každú radu budem nesmierne vďačný.
// Spojený príspevok Pia 19.02.21 21:22Teraz si znovu pozerám to video a stále tomu nejdem pochopiť
Ako už som videl veľa vecí ale toto mi proste rozum neberie
Pochopil by som keby je to tlačidlo nabindované na dáky script ale ako by bolo možné že by to šlo ako z linuxu tak aj z windowsu?
// Spojený príspevok Pia 19.02.21 21:26Ešte som si akurát všimol že po tom niekedy zostane stlačený shift až kým ho zasa nestlačím na klávesnici