mam taky problem ze ked na nootebooku pripojim klavesnicu co ma ps2 port cez redukciu do USB tak mi napise ze nezname zariadenie. neviete preco? ked ju zapojim do pc na ps2 tak ide. diky
skus tu klavesnicu zapojit do PC tiez cez redukciu na usb. ak nepojde, tak proste s redukciou nefunguje (toto podoruju len niektore klavesky)
_________________ PC: ASUS P5B deluxe, Q9400 @ 3.2GHz @ 1.25V, ATi 4670, WD 640GB Samsung 2TB, SB Audigy 2 @ kX drivers, Leadtek DTV 2000H; NB: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530; Foto: Canon EOS 550D @ Tamron VC 17-50mm F/2.8 & Tamron 55-200 F/4-5.6
Neposkytujem poradenstvo cez ICQ "You have not lived, until you found something worth dying for" Ak nieco potrebujete a dlhsie sa neozyvam, skuste IRC
Zdravím, aká klávesnica je lepšia /tlačidlovo/ na hranie hier. S tenkými tlačidlami ako na notebookoch alebo klasická? Neviem sa totižto rozhodnúť akú kúpiť, bojím sa že s tenkými klávesami sa mi skôr pokazí. Aký máte na to názor?
Díki, otázka je len jedna, pýtam sa len či sa mi nepokazí pri hraní hier klávesnica s tenkými tlačidlami, nič iné. Keďže tam tie klávesy stláčam podstatne inak ako pri písaní.
vsetko zavisi od vyrobcu, a kvality prevedenia. ak si agresivnejsi hrac (nemyslim trieskanie do klavesnice, ale silnejsie stlacanie) tak urcite normal. navyse notebookovu klaveesku mozes stlacit aj omylom. proste si polozis prsty na klavesi a stalcas, aj ked neches...
_________________ PC: ASUS P5B deluxe, Q9400 @ 3.2GHz @ 1.25V, ATi 4670, WD 640GB Samsung 2TB, SB Audigy 2 @ kX drivers, Leadtek DTV 2000H; NB: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530; Foto: Canon EOS 550D @ Tamron VC 17-50mm F/2.8 & Tamron 55-200 F/4-5.6
Neposkytujem poradenstvo cez ICQ "You have not lived, until you found something worth dying for" Ak nieco potrebujete a dlhsie sa neozyvam, skuste IRC
Mne pripadá notebookovská klávesnica rozhodne pohodlnejšia, klávesy idú lahšie stláčať, ale na profi hranie ako spomína OmeGa by som rozhodne bral klávesnicu s klasickým zdvihom. Napr. od Logitechu alebo Razeru.
Intel Core i5-3450 | Gigabyte GA-Z77M D3H | Kingston 8GB 1600MHz DDR3 | Sapphire HD7850 2GB | 2x ADATA SX900 256GB | WD MyCloud 4TB | 27" AOC | Cooling by GELID Apple iPhone 6s 32GB | 2005 Ford Focus II 1.8TDCi Panther Black S-packet
"My new computer came with Windows 7. Windows 7 is much more user-friendly than Windows Vista. I don't like that."