Zdravím.
Z času na čas (niekoľkokrát denne) sa mi stáva, že klávesnica nechce reagovať na klávesy v, c, h. Ak do nich ťuknem, nenapíše ich nikde...či do browsera, či do notepadu ani inde...So shiftom (ako veľké V, C, H) však idú...nejdú až dovtedy, kým nestlačím kláves windowsu na klávesnici a neschovám ponuku štart znovu. Vôbec neviem, čím by to mohlo byť a prečo to robí...neviem, či to je windowsom (a či je potrebný teda reinštal), alebo niečím iným, no v XP mi to nerobilo...teraz mám Win7 ultimate.
Stretli ste sa už s podobným problémom? Vyriešili ste to nejako? Ja som googlil, no nenašiel som nikoho, kto by s tým mal problém.
Inú klávesnicu som ešte neskúšal, no myslím, že v klávesnici problém nebude. Je pripojená cez PS2 port.
_________________ MB: Gigabyte Z68AP-D3; CPU: i5-2500K 4.3 GHz + Gelid Tranquillo, RAM: 2x4GB Corsair Vengeance, chladič, XMP; HDD: 1x2TB Seagate 64MB cache; GPU: Gigabyte nVidia Geforce GTX 660 2GB; Monitor: 22´´ LED AOC e2250; PSU: Fortron HEXA 500; Case: Bitfenix Merc Alpha+6xArctic Cooling F12; MOUSE: A4tech XL-747h + Razer Goliathus Standard M Speed+SteelSeries QCK mini; KEYBOARD: Genius GX GAMING IMPERATOR; Audio: Trust Tytan 2.1+A4tech HS-50+Creative Fatal1ty |