Klávesnicu s OLED displejmi možné objednať od nedele
Zaujímavá klávesnica Optimus Maximus sa nakoniec predsa len zrejme dočká svojho uvedenia na trh, aspoň pokiaľ máme veriť ďalšiemu termínu ohlásenému predstaviteľmi spoločnosti Art Lebedev. Optimus Maximus má byť mimoriadne zaujímavou klávesnicou s OLED displejmi vbudovanými do kláves, ktoré umožňujú zobrazovať rozličné dynamické popisky napríklad v závislosti od aplikácie. Klávesnica podľa poslednej zverejnenej špecifikácie má byť 103-klávesová, použité budú OLED displeje s rozlíšením 32 x 32 bodov a veľkosťou aktívnej oblasti 9 mm x 9 mm a s možnosťou zobrazovania 65 tisíc farieb.
no neviem neviem ci by som dal za klavesnicu 40 000 SK. je to az prilis vela. povedzmwe ze keby stala do 10 tak by som aspon rozmyslal o kupe. ale urcite prejde nejaky cas a bude v kazdom moznom obchode za par supiek
no neviem neviem ci by som dal za klavesnicu 40 000 SK. je to az prilis vela. povedzmwe ze keby stala do 10 tak by som aspon rozmyslal o kupe. ale urcite prejde nejaky cas a bude v kazdom moznom obchode za par supiek
mne cakat nerobi problem. viem ze raz ju budem mat. teraz mi staci moja super perfektna multimedialna klavesnicas vyskou klaves 3 mm. je skvela a hlavne ticha
// vy dnes co davate??? ja z vas nemozem .Shark Aj ja raz budem mat hodinky z vodotriskom
mne cakat nerobi problem. viem ze raz ju budem mat. teraz mi staci moja super perfektna multimedialna klavesnicas vyskou klaves 3 mm. je skvela a hlavne ticha
aku mas klavesnicu? ja zhanam tichu klavesnicu a neviem nic najst diky
_________________ CPU AMD ATHLON X2 4600+ EE, VGA ATI RADEON HD 2600 XT, HDD 240GB, 1GB 800mgz ram, doska MSI K9A Platinum
Je paradna, keby som maly money tak v nedelu uz ju mam
JE velmi pekna, a ked bude statokolo $100 alebo eur tak to je ako nejak bezdrotova, multimedialna klavesnica, cize cena je v pohode
ale sak pisem ze to bola povodne planovana alebo predpovedana cena este par rokov dozadu
Aha sry zle som si to precital ... Ale ...je to priam samozrejmost ze to bude stat cca 5000Sk mozno viac ... myslim si ze ked dilino necha tu sumu tak mesiac a zisti ze sa mu predalo 15ks tak tu cenu hned stiahne ...
_________________ MiniITX PC Gigabyte H61N-USB3: CPU: Intel Core i5-3470 | Memory: 8GB DDR III | GPU: MSI N760 2GD5/OC ITX | HDD: Seagate SSHD 500GB SATA III | LCD: Dell UltraSharp U2412M