takze mam takyto problem nainstaloval som si cistu instalaciu XP nejake tie prehravace+ovladace nainstaloval som si DOD-source a hned ako si hru spustim obrazovka sa zakockavy zelenymy kockami PC ztuhne a nereaguje na nic akurat hudba hra dalej..myslel som si ze je to nejakym patcom alebo cim.. tak som resetol WIN a pri bootovani ked uz zobrazi logo Xp tak je take kockave resp su po nom pasiky a nespusti sa..monitor sa vypne do setriaceho modu ako keby PC nebezalo .riesil som to opatovnym reinstalom...znova drivery.... nainstaloval som inu hru World in conflict... ten isty pripad pouzil som ine graf drivery ako predtym a znova stvorceky a nasledne nespustenie ..dotretice reinstal s resetom biosu ..pozeram film naskocia zelene stvorceky pc ztuhne ale zvuk ide dalej...znova poslkodene logo a pri nacitavani vypne monitor a nerobi nic ... nevie niekto co je s tym ??
teploty v norme aspom podla toho co som stihol zmerat cca 57 C gpu
neviem kupil som monitor 22 widescreen a tyzden som nebol doma vratil som sa a zistil takyto problem...neviem ci to nieje nadmerna zataz na pc resp vga
spustat world in conflikt na 7600gs, to uz je nieco, zataz grafiku nejakym programom, neviem ci na nvidie ide ATT, a pozri teploty tak... ale pri starte by nemal byt problem v teplotach a kocky robi kao pises...