Stránka: 2 z 2
| [ Príspevkov: 48 ] | 1, 2 |
Autor | Správa |
---|
Registrovaný: 17.10.06 Prihlásený: 08.01.11 Príspevky: 1752 Témy: 17 | 17 |
ja som ako student bral za taketo weby 3 az 5 tisic, samozrejme ale s krajsou grafikou, no za kolko ich potom firma posunula klientovi ma nezaujimalo. a tych 25 za ten web co si nalinkoval je myslim celkom realne. na webe netreba hodnotit len to co vidi navstevnik. najdrahsie na tom podla mna vysiel cms.
_________________ A Real Programmer might or might not know his wife's name. He does, however, know the entire ASCII code table. |
|
Registrovaný: 13.11.07 Prihlásený: 06.03.08 Príspevky: 431 Témy: 28 | 28 |
suchy píše: ja som ako student bral za taketo weby 3 az 5 tisic, samozrejme ale s krajsou grafikou, no za kolko ich potom firma posunula klientovi ma nezaujimalo. a tych 25 za ten web co si nalinkoval je myslim celkom realne. na webe netreba hodnotit len to co vidi navstevnik. najdrahsie na tom podla mna vysiel cms.
a tabulkovy layout bez nadpisov
|
|
viktorcech píše: a tabulkovy layout bez nadpisov tak to by si odomna nedostal sory kod som nepozeral
_________________ A Real Programmer might or might not know his wife's name. He does, however, know the entire ASCII code table. |
|
suchy píše: tak to by si odomna nedostal sory kod som nepozeral
to tu tvrdia vsetci..
|
|
Registrovaný: 18.08.07 Prihlásený: 05.06.12 Príspevky: 419 Témy: 61 | 61 Bydlisko: Humenné |
jano píše: baumax
ta stranka, na ktoru si poslal link http://www.komesplus.sk/ , nie je moc komplikovana, cize zrejme nieco take by ti nejaky obatavy freelancer spravil za takych 5 az 10 litrov s html/css seo kodom. Ale ak by si chcel poriadnu webovu prezentaciu tak ta to vyjde aj so vsetkym (cms, design, logotyp, seo, layout, pripadne nejake banneri k tomu atd.) tak na 20 az 40 litrov.
si normalny???? - za taku stranku myslim tu komesplus - by aj firma mead v ktorej robim urobila za 3000 maximalne aj to je uz vela - za tych 10 000 by som urobil take stredne cms - profi za 15 - 20
40 uz je za flash stranku jednoduchu
|
|
viktorcech píše: to tu tvrdia vsetci.. si nejaky moc prechytraly pocuvaj. ak ma chces hadzat do jedneho vreca s typmi drako nemas zdravy usudok. myslim, ze mas moznost pozret zopar mojich mensich projektov, takze neni o com.
|
suchy: sice mas pravdu, nechal som sa uniest vacsinou. ok, beriem spat.. dokonaly, 100% oddelena forma od obsahu, minimalisticky kod, tak to ma byt. .. teda az na tie hacky:)
|
|
|
Na nic sa nehram, len nechapem co je take uzasne na flash strankach.
A nepisal som za kolko by som daval robit stranky, kedze to ani nerobim, ale v buducnosti sa tym budem pravdepodobne zivit.
|
|
imnotwhafo píše: Na nic sa nehram, len nechapem co je take uzasne na flash strankach. A nepisal som za kolko by som daval robit stranky, kedze to ani nerobim, ale v buducnosti sa tym budem pravdepodobne zivit.
drzim palce, nech sa dari, len treba studovat vela:)
|
|
Registrovaný: 20.01.07 Prihlásený: 12.02.24 Príspevky: 401 Témy: 87 | 87 |
imnotwhafo píše: Na nic sa nehram, len nechapem co je take uzasne na flash strankach. A nepisal som za kolko by som daval robit stranky, kedze to ani nerobim, ale v buducnosti sa tym budem pravdepodobne zivit.
poviem to takto: nie je umenie sa naucit, robit flash, umenie je spravit pekny flash ... a to nie je len tak, ze si vezmes knizku flash macromedia a za 2 tyzde nieco pekne spravis... realita je ina. treba to mat v hlave, treba to vediet ...
|
|
Registrovaný: 26.11.06 Prihlásený: 09.10.24 Príspevky: 4118 Témy: 319 | 319 Bydlisko: HE/BA |
suchy píše: si nejaky moc prechytraly pocuvaj. ak ma chces hadzat do jedneho vreca s typmi drako nemas zdravy usudok. myslim, ze mas moznost pozret zopar mojich mensich projektov, takze neni o com.
mozno som mal prvu stranku v tabulkach a bez nadpisov ale od vtedy ste uz odomna dost dlho nevideli ziadnu stranku, tak neviem preco tvrdis ze take stranky robim...
|
|
nechytaj sa za slovicka. netvrdil som, ze take este robis. popravde ma tvoje vytvory moc nezaujimaju. ale sudiac podla tvojich komentov a otazok si v tejto oblasti lama. a ja sa za lamu co sa tyka webdizajnu ci webaplikacii nepovazujem. samozrejme stale je co dohanat, ale myslim, ze my dvaja sme na trochu odlisnych urovniach. uz rozumies co som tym myslel?
|
Registrovaný: 26.11.06 Prihlásený: 09.10.24 Príspevky: 4118 Témy: 319 | 319 Bydlisko: HE/BA |
mozno ze niesom az taky uuuzasny preuzasny ako ty ale zase ma nemusis hodnotit ako lamu su tu ovela vecsie lamy ako ja tak neviem preco si pisal prave mna
|
|
lebo sa tu pohybujes uz dlhsie a tvoje hlody nemaju chybu prepac ak som sa ta nejak dotkol. len moj osobny nazor.
|
mohol by si mi aspon niektore hlody napisat? aby som uz nehlodil....(inak je mozne ze prave tie "hlody" som napisal naschval a nemyslel som to uplne vazne)
|
|
Registrovaný: 21.02.07 Prihlásený: 21.02.10 Príspevky: 3984 Témy: 96 | 96 |
no ludkovia ja by som tuo zrobil cca za 3.5-7 tisíc:
* komplet prístup cez administráciu
* jazykové sady (anglicky, možu byť aj iné)
* grafika od mojho grafika ktoremu by slo z ceny 1000
* statistika pristupov
* SEO optimalizacia
|
|
Registrovaný: 25.07.07 Prihlásený: 27.11.14 Príspevky: 217 Témy: 38 | 38 Bydlisko: Kálnica city |
Drako, neviem preco mam pocit ze vsade kde napises sa len hadas.Myslim ze nemas tolko skusenosti s robenim webov.
Ja by som za taky web http://www.komesplus.sk vypytal tak 3 litre. To ze ty by si vypytal 500 Sk to je tvoja vec, no myslim ze cena okolo 3-4 za takyto web nie je prehnana.
Neviem ako to bolo s tou strankou, ale zo skusenosti a zo spoluprace na strankach viem ze nie vzdy ti ten "zelatel" stranky da vsetky dokumenty a podklady, ze by ti to vsetko naserviroval. Prave ze on od teba ocakava aby si mu navrhol co by tam malo byt.
Je tam pouzite php na spracovanie formularu a myslim ze ta stranka nie je skareda len ma mozno trosku iny design na aky sme zvyknuty. Ale je aspon originalna.
To baumax
Nezabudaj ze je rozdiel ked ti dakto tu stranku nakodi za 500 alebo za
4 000SK. Stranka ktora sa vlece jak sopel z nosa plna odskakujucich a zle nakodenych veci asi nie je prilis prijemna pre uzivatela.
Najlepsie je ked das dakomu robit web po znamosti a vies ze je v tom dobry alebo ze ti urobi aspon taku stranku za priatelnu cenu s ktorou by si bol spokojny
|
|
Registrovaný: 30.05.06 Prihlásený: 08.10.14 Príspevky: 1756 Témy: 35 | 35 Bydlisko: BA - WESTSIDE |
Hehe, pekná téma...
Tak do 10 000 určite, do 8 000 snáď a do 5 000 - možno, ak to robí niekto na začiatku... A to rátam aj s peknou grafikou od naozajstného grafika a poriadny kód na pozadí (nejaký Drupal a pod.), bez nepodarenej javascriptovej navigácie .
Btw Drako: Drako píše: mohol by si mi aspon niektore hlody napisat? Drako píše: logotyp(sice nvm co toje ale zistil by som si) Toto je podľa mňa celkom pekný hlod a to som ani nemusel opúšťať túto tému
A. S. Tanenbaum píše: The terms LF, MF, and HF refer to low, medium, and high frequency, respectively. Clearly, when the names were assigned, nobody expected to go above 10 MHz, so the higher bands were later named the Very, Ultra, Super, Extremely, and Tremendously High Frequency bands. Beyond that there are no names, but Incredibly, Astonishingly, and Prodigiously high frequency (IHF, AHF, and PHF) would sound nice. |
|
Stránka: 2 z 2
| [ Príspevkov: 48 ] | 1, 2 |
|