ok skusim este tie dalsie a dam vediet. ale v tych benchmarkoch su aj nejake nastavenia, ktorym moc nerozumiem a tie nastavenia sa nastavuju este pred samotnym testom mozno sa pomocou nich urcuje aj stupen zatazenia vga moja vga mozno v tom msi teste nebola moc zatazena a je mozne ze preto bolo vsetko ok. Ale tie dalsie benchmarky skusim nastavit tak aby bola vga zatazena co najviac
OK takze toto by sme mohli uzavriet.
Ako som pisal vo svojom prvom prispevk 05.09.:
mam este nejake problemy (nejasnosti) s biosom:
Ked spustim bios tak v zalozke main v polozke AHCI configuration by mi malo detekovat vsetky pripojene SATA zariadenia ale detekuje mi iba ATAPI CD-ROM v porte SATA Port 2
V tejto zalozke mi nezobrazi ani jeden SATA HDD. Obidva HDD mi bios zobrazi az v zalozke Boot v polozke Hard Disk Drive ale pred nazvom kazdeho HDD je IDE nechapem preco ked obidva HDD su SATA III (600) vo wine tie HDD slapu normalne pocitac zobrazi vsetky particie ok ale tie disky nevidim ani v programe Intel Storage Manager tak teda neviem co s tymi diskami je
Este jedna vec: vzdy po vypnuti pc musim pred dalsim nabootovanim winu prehodit v biose poradie diskov v zalozke Boot v polozke Hard Disk Drive lebo keby som ich pri kazdom spusteni neprehodil tak by sa nenabootoval win
Takze co mi poviete na tuto seriu problemov?
PS: Zostavu mi skladal kamarat nie ja
PS 2: Este pripominam moju zostavu:
Intel Core i7-930 QuadCore,2.8GHz,4.8GT/s Transfer,8MB,LGA1366,45nm,BOX
ASUS P6X58D-E X58, ICH10R, DDR3-1066, SATA3, RAID, CF, GBLAN, EPU, ATX
ADATA 6GB (Kit 3x2GB) +Series Extreme Ed. DDR3 1600+MHz CL8 (8-8-8-24), retail
WD Caviar Black 1002FAEX 1TB HDD, SATA-III 6Gb/s, 7200RPM, 64MB cache (2ks)
Zdroj Corsair ATX 650W PFC CMPSU-650TXEU, 120mm ultratichý ventilátor
Thermaltake skrinka Soprano RS 101,ATX midi tower,bez zdr.,2x USB,2x audio,čier.
Samsung DVD+/-RW 22x SATA, DL 8x, DVD-RAM 12x, bulk + SW NERO, čierna
Gigabyte Radeon HD 5870 GPU, 1GB DDR5 (256bit), PCI-E, HDMI/DualDVI/DP, BOX [GV-R587UD-1GD]
4World čítačka flash kariet vnútorná 3,5'' 24w1, M2 slot, CF slot, čierna
AOC LCD 2436Swa 23,6'' wide FHD 16:9, 5ms, DC60000:1, repro, 300 cd/m2, č