Ahojte,
poprosim Vas o radu, nakolko mi nik nevie pomoct a ani ja, hoci niesom uplne blby s tym neviem pohnut
v pc mam 2 disky jeden starsi 300gb seagate na ata, jeden v decembri kupovany samsung 1,5TB ten 5400otackovy SATA. problem je ze v poslednej dobe ked mam zapojeny ten 1,5TB cely pc zacne mrznut, resp. sa spomalovat takym sposobom ze napr na ctr+alt+del zareaguje po 5minutach... obcas pomoze odinstalovat a znovu nainstalovat disk potom chvilku vsetko funguje uplne ako ma.. Taktiez po instalacii WIN 7 64b na novo funguje vsetko ok ale to mu vydrzalo dva dni potom zacal zas blbnut.
ked ho odoberem v biose a nabootujem iba s primarnym diskom pc ide ako strela, vsetko ok...problem sa zacne iba ak pridam ten druhy..
robilo to aj predtym v Xp presiel som na win 7 lebo som to prikladal zavirenemu win ale asi tak po 1-2och mesiacoch od reinstalacie to zacalo znova, teraz som reinstaloval win7 a zacalo to po 2och dnoch...hdd nevydava ziadne zvlastne zvuky i ked som niekolkokrat mal pocit ze ked to zacalo tak sa ozvalo take cvaknutie ako ked zopne rele..
doska je ASUS m3n78 se, procesor amd x2 4850e, GK asus ATI r4830, 2gb ram
budem vdacny za kazdu radu som v koncoch
|