atb : Tvoje komenty sú ako keby si ich stále dokola kopíroval bez možnosti rozhodnutia kupujúceho, presadzuješ jednu a tú samú vec ktorá navyše vačšinou ani nie je najlepšou voľbou.
Phanteom : Cpuboss no neviem neviem, podla mojho názoru pre mňa nie celkom najlepšia stránka. Robiť testy Single Core programov a potom to porovnávať oproti jasne lepším single core Intelom - to budú buď ľudia zamilovaný do Intelu alebo ti neviem. Len aby som to hodil na poriadok. AMD je fajn voľba za menej peňazí a rozhodne s i5 je silný konkurent avšak tak ako vačšina z vás by som aj ja vybral i5 čo sa týka čistého hrania hier. Ale ver či never terorista ak vieš využiť FX8350 naplno tak v určitých smeroch si dobrý konkurent i7 ktorá stojí 2-násobne. Uvidíme čo prinesie budúcnosť, ale v dnešnej dobe je ešte FX vzhľadom na to, že Hasswell moc výkonu nepriniesol, a AMD vytvára novú architektúru až myslím o rok (alebo tak nejak už presne neviem, ak tak ma opravte) celkom dobrou voľbou. Zaleží na využití toho čo ho kupuje. Ale rozhodne ho i5 nestrčí do koša, aspoň nie v určitom využití - podľa môjho názoru sú to 50/50 processory avšak spotreba robí tiež svoju daň a na čisté hranie je určite lepší INTEL.
PS: Inak všímol si tu niekto nové processory AMD FX9350 a FX9370 vôbec nič som sa o nich zatiaľ nedozvedel, ale vraj ako prvé beatli 5Ghz. Rozhodne to ale nebude nejak velký rozdiel výkonu oproti FX8350