Čo si o tom myslíte ?? Viem, že za také peniaze nemôžem čakať zázraky ale skúste to pozrieť. PC bude hlavne určený na pracovné účely (hranie pokru, pracovanie s databázou (SSD) a pod.) hry skoro vôbec, je mi jasné, že bez grafiky by som toho ani vela nerozbehol. Nejaké postrehy, čo by ste pomenili ??? A ešte otázka, že keď si to tam dám poskladať (12 euro) tak mi už pride hotová skrinka aj so softverom ?? Diky moc
A ešte jedna otázka na ktorú som zabudol, do mesiaca si budem kupovať druhý monitor, aký to bude mať dopad na tú zostavu, budem musieť niečo upgradnúť ??? zdroj, kúpiť GK ? diky
Pozeral som sa po DVD mechanikach a našiel som pár názorov, že to sú už v dnešnej dobe vyhodené peniaze. S tým by som aj súhlasil ale ako nainštalujem napríklad taký OS keď si ho kúpim. Či iba stiahnem a doplním tam nejaký klúč ? A ešte ktorý radšej Win7 or Win 8.1 ? diky
K tejto zostave som vymenil zdroj za EVGA zdroj 500B 500W / 80 Plus bronze, je o 16 euro drahši ale čital som tu dosť chvalu, oplatí sa to miesto toho seasonicu ?