Získal som videozáznam nakrútený pomocou komerčného rekordéra DVD Panasonic v spojení s kamerou. Výstupom na DVD-RAM nosiči je video, ktoré pozostáva zo súborov typu .bup, .ifo a tiež .vro. Tento záznam môžem na PC prehrať tak, že kliknem na súbor .ifo a spustí sa mi v programe WinDVD4. Akým spôsobom, resp. programom by som mohol tento záznam prekonvertovať do formátu mpeg, alebo .avi a tak ho používať pri prezentáciii pomocou Power Pointu?
Nedavno som ziskal DVD na ktorom su 4 filmy Vo formate DivX je to tak zhruba po 90 minutach t.j. 360 min.Co ma udivuje je velkost toho celeho.Len cosi cez polovicu objemu normal DVD 4.7GB. Skusal som Total Converterom konvertovat nejake formaty ale objem sa nejako zvlaste nezmensoval. Len ked som dal mensie cislo v Bit rate ale to sa zas zhorsila kvalita. Poradte ako to nastavit aby to bolo nalepsi komromis medzi objemom a kvalitou
_________________ Windows 7 Pro Intel Pentium xxxx 3Gb, HDD 500 Gb,
Mohol by si poskytnúť nejaký link ?? Ja som totiž nainštaloval asi 4 free Total Video Converter a všetky mi videá skonvertovali kvalitne, ale z reklamnými nápismi už v zkonvertovanom videu.