no ano lenze to som nasiel aj ja.. ale problem je v tom ze particiu ktoru mam vo fat32 mi vista nezobrazuje.. takze nema pridelene ani ziadne pismeno disku.. takze to nwm ako mam spravit.. =/ o zalohu tam neide.. particia je prazdna... tu je lepsi popis problemu http://www.pcforum.sk/problem-s-rozdele ... 75714.html
Tak vieš čo ...
Ak máš disk prázdny, tak existuje bootovací "nástroj" Hiren's Boot CD, ktorý obsahuje rôzne nástroje včetne softwaru pre správu diskov a ich oddielov.
Vyskúšaj!
to znamena ze ked som bol v spravcovi diskov tak som tu particiu videl ale ked som na nu klikol nic sa neoznacilo.. a ked som klikol pravym tlacitkom zobrazilo sa mi akurat tak help. a v hornej casti sa tiez nedalo nic robit.. ked som skusal particiu defragmentovat tak sa ta particia v defragmentacii ani nezobrazovala...skusal som aj cez ultimate boot CD a nastavovat to tamadial a neslo to
dakujem vsetkym za pomoc nainstaloval som si win 7 a v tom programe co ste mi poradili (EASEUS Partition Manager 3.0 Unlimited Edition) som to spravil a uz to ide dakujem za vsetky napady mozte LOCK