Takze mam teraz "new" grafiku MSI Nwidia Geforce 5600XT doteraz som mal 6200 ale ta uz je vcudu uz som aj odynstalovat stare ovladace dal nove vssetkoakoze net obrazky pekne ale ikony naprna rychle spustenie su kostrbate abo aj vypnut-restartovat tie tlacidla su strasne kostrbate co s tym? Dik
vidno, vidno...skus prehodit vzhlad vo windowse na ten klasicky sedy, a potom nazad. ak nepomoze, vyskusaj nastavit farebnu hlbku na 16bit, a potom nazad na 32bit. ak nic, tak preinstaluj ovladac grafiky novsou verziou a restartni pc.
to by pri odfotení printscreenom ale nič také neukázalo, len ak by to odfotil foťákom z obrazovky, a nakoniec, aj tak ne-natívne rozliško vyzerá rozmazane, nie roztrúsene... Skús zmeniť tému, alebo len jednoducho potiahnuť panel/zablokovať ho... možno sa to scucne tak ako má byť. Raz sa mi to stalo, ale po reštarte to zmizlo...
takze to monitorom nebude bo doteraz mi siel v poho ale teraz s tou new grafikou taketo kktiny to robi a nejde nis skusal som zamknut-odomknut zmenit styl na ten stary naspet na new a nic asi budem musiet prrinstalovat win a aj linux bo aj linux akosi blbne s touto new grafikou
Presne tento problem som mal pri predchadzajucel grafike(7600GS), a to od nova. Vyriesil som to prestavenim DPI. Skus sa pohrat s DPI a nastavenim velkosti ikon. (okrem kostrbatych tychto ikon som mal aj napr. velke zatvaracie kriziky v oknach)