Stránka: 7 z 7
| [ Príspevkov: 200 ] | 1 ... 3, 4, 5, 6, 7 |
Autor | Správa |
---|
Registrovaný: 23.08.10 Prihlásený: 02.09.20 Príspevky: 1886 Témy: 64 | 64 Bydlisko: Partizanske |
a este by ma tiez zaujimalo ako si dosiel na to ze sulik je fetak (mam sice tajny tip, ale radsej si pockam na vyjadrenie )
|
|
Registrovaný: 26.07.08 Príspevky: 5101 Témy: 99 | 99 Bydlisko: Bratislava |
Takže to aký je kotleba človek posudzuješ na základe toho, koľko penazí minuli na kampaň? Prečo potom nevolíš komunistov? Oni na kampaň neminuli ani cent. Zbytok platí to čo písal shaggy
_________________ Notebook: Lenovo G580 Myš: Logitech MX 620, Audio: Altec Lansing vs4621 2+1 (Octane 7) Mobil: Omnia W |
|
|
BrumikPE píše: a este by ma tiez zaujimalo ako si dosiel na to ze sulik je fetak (mam sice tajny tip, ale radsej si pockam na vyjadrenie )
opet mojim predpokladom
|
|
Registrovaný: 23.08.10 Prihlásený: 02.09.20 Príspevky: 1886 Témy: 64 | 64 Bydlisko: Partizanske |
ved ale ten predpoklad predsa musis mat na zaklade "niecoho" nemohlo ta to predsa napadnut len tak...
|
|
|
david3504 píše: Takže to aký je kotleba človek posudzuješ na základe toho, koľko penazí minuli na kampaň? Prečo potom nevolíš komunistov? Oni na kampaň neminuli ani cent. Zbytok platí to čo písal shaggy
ono ani nejde o to kolko na kampan minuli ale skorej odkial tie peniaze zobrali ... je rozdiel ked niekto sponzoruje decky domov a politicku stranu ... sponzor si potom od toho nieco slubuje
|
|
SaS si kampaň platí sama, všetci v strane predtým podnikali, alebo boli na inej dobrej pozícii a išli tam finančne zabezpečený. A niečo dostali aj pri zvolení do parlamentu, za každé percento nejakú sumu
_________________ Notebook: Lenovo G580 Myš: Logitech MX 620, Audio: Altec Lansing vs4621 2+1 (Octane 7) Mobil: Omnia W |
|
Registrovaný: 23.01.10 Prihlásený: 24.04.24 Príspevky: 2246 Témy: 176 | 176 Bydlisko: Košice |
Tak tak, ak sa nemýlim, ak vo voľbách strana dosiahne 3%+ tak si im vypláca za každého voliča nejaká suma nie ?
|
|
|
ukrajinska krasavica nenarobila o nic viac sarapaty ako pan prezident Janukovyc ..keby si si o tom zistil viac je to cisty politicky boj a aj Brusel varoval Janukovyca, ze ak Tymosenkova pojde do vazenia, tak prehodnotia vztah z ukrajinou, nakolko je to ocividny politicky boj a Janukovyc ju chce odstrihnut od moznosti ucasti na bliziacich sa volbach ..bolo by to na dlho, no spomeniem napr. ze ukrajina ma v ustave ze sa na jej uzemi nesmu nachadzat cudzie vojska, vynimku mali ruska namorna flotila v Ciernom mori do roku 2017, Janukovyc to predlzil o dalsich 25 rokov do 2042, takze v podstate zapredal cast ukrajiny na dalsich 25 rokov ...takze to, ze Janukovyc odsudil Tymosenkovu v podstate nieje spravodlivost ale politicky boj, co len dokazuje ze tam nieje ziadna spravodlivost a justicia vobec neriesi rozkradanie statu ale len slepo pocuva co im povedia ti hore ...cize zly priklad ta Tymosenkova
tato tema vsak nieje o Tymosenkovej ...Kotlebu rohodne nebudem volit, je to podla mna gasparko ktory preferuje extremisticke sposoby riesenia, ak by sa dostal do parlamentu (comu ajtak neverim) tak by nezmenil absolutne nic, je fajn ak niekto pozera takym smerom ako Kotleba ale co je moc to je moc a netreba to prehanat, vsetkeho vela skodi
volit vsak nebudem ani nikoho z tohto obrazku nizsie - dovod je napisany na billboarde
a samozrejme nebudem volit mafiu 99% a ani Sulika - moznosti z vela neostava, tak mozete skusit hadat
Naposledy upravil Vlad dňa 28.01.2012 18:41, celkovo upravené 1
|
|
Registrovaný: 19.12.08 Prihlásený: 11.12.24 Príspevky: 18762 Témy: 181 | 181 Bydlisko: Slovenský G... |
Neviem ale Bugara by som asi z tejto ,,elity" vynechal
_________________ ASUS PRIME B550M-A, AMD Ryzen 5 5600, SilentiumPC Fera 3, 2x8GB DDR4 G.SKILL 2x8 GB KIT DDR4 3200 MHz CL16 Trident Z RGB, ASUS Dual RX 6650 XT, Fractal Define Mini C TG, Samsung EVO 970 1TB NVMe, Logitech G305, Logitech K360, iPhone 12 Mini |
|
Nevidím dôvod, schválil euroval a položil vládu
|
Registrovaný: 24.01.08 Prihlásený: 13.09.17 Príspevky: 14572 Témy: 66 | 66 Bydlisko: Žilina |
A minimálne sa prizeral rozkrádaniu, ak sa ho aj priamo neúčastnil.
_________________ C#, PHP, ... |
|
Registrovaný: 21.02.06 Prihlásený: 08.12.14 Príspevky: 5404 Témy: 30 | 30 Bydlisko: Bratislava |
p4tooo píše: budem verit poriadnemu chlapovi a nie dakemu fetakovi Čo sa stalo s tvojim rozhodnutím voliť kotlebu? Ale je pekné, že veríš viac Sulíkovi, ako kotlebovi p4tooo píše: opet mojim predpokladom
Ak je tvoj predpoklad rovnako kvalitný, ako tvoj pravopis a celá tvoja slovenčina a zároveň máš byť vzorka toho správneho Slováka, tak potom je asi naša krajina nenávratne v ******.
Btw, keď je ten tvoj kotleba taký skvelý a vôbec nie rasista, ako mi vysvetlíš jeho sprísnenie imigračnej politiky (videl som to v inej verzii toho jeho programu, ale spomína to aj v tom, čo je v tejto téme)? V čom sú imigranti zlí pre Slovensko? A uvedomuješ si, že znovuzavedenie koruny bude mať pre našu ekonomiku fatálne následky?
_________________ Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme. |
|
|
shaggy píše: A uvedomuješ si, že znovuzavedenie koruny bude mať pre našu ekonomiku fatálne následky?
s tym suhlasim, ludia su prilis kratkozraki a vidia len "euro pada, odidme z eurozony a vratme korunu"
|
|
Registrovaný: 14.11.08 Prihlásený: 02.07.20 Príspevky: 8758 Témy: 197 | 197 Bydlisko: Moldava nad... |
krasna diskusia nechcem sa vam tu do toho miesat, len sa chcem opytat shagyho, ten BP pre Sqbo si myslel vazne? Toto su rasisricke keci? Kde? Vidno ze sem nechodis.
_________________ NoteBook: Toshiba Satellite c855-212 Car:Škoda Superb 2 Combi Phone: Xiaomi Redmi 5 |
|
Registrovaný: 23.01.10 Prihlásený: 24.04.24 Príspevky: 2246 Témy: 176 | 176 Bydlisko: Košice |
Jeffo vidíš že myslel, nechaj tak je to obyčajný Blavák ktorý nemá o týchto veciach ani šajnu
|
|
Registrovaný: 24.01.08 Prihlásený: 13.09.17 Príspevky: 14572 Témy: 66 | 66 Bydlisko: Žilina |
To máš pravdu Jeffo. Keby videl tvoje reči o cigáňoch, už by si mal čierny status
Vlad, ľudia vidia len to, čo chcú Pozri si mítingy HZDS či Smeru. Čo na tom, že zadĺžia krajinu, aspoň ti dajú predtým napapať
_________________ C#, PHP, ... |
|
Registrovaný: 14.11.08 Prihlásený: 02.07.20 Príspevky: 8758 Témy: 197 | 197 Bydlisko: Moldava nad... |
Ine si o BA ani nemyslim
_________________ NoteBook: Toshiba Satellite c855-212 Car:Škoda Superb 2 Combi Phone: Xiaomi Redmi 5 |
|
Registrovaný: 21.02.06 Prihlásený: 08.12.14 Príspevky: 5404 Témy: 30 | 30 Bydlisko: Bratislava |
Jeffo, sqbo, nezáviďte
P.S. nie som Blavák, to sú takí ako vy, ja som Bratislavčan.
Naposledy upravil shaggy dňa 28.01.2012 19:27, celkovo upravené 1
_________________ Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme. |
|
Tebe?akoze comu // pridané po 1 minúte od posledného príspevkuKed vas budu cigani zrat, vymenia vas za psov, vtedy sem dam applaus
|
Keďže pár rasistov (Jeffo, sqbo) má očividne nejaký osobný problém (či už s vlastným neúspechom, alebo si kompenzujú niečo iné), túto tému zamykám.
A Jeffo, ostatní mali pravdu - keby som sem chodil častejšie, aj ty máš BP už dávno. Jediné, čo ťa od toho BP zachránilo, že sú to staršie príspevky. Ale asi si na teba dám pozor.
|
Stránka: 7 z 7
| [ Príspevkov: 200 ] | 1 ... 3, 4, 5, 6, 7 |
|