Citácia:
Som mladý a kreatívny web designer a grafik. Rád vytváram moderné webové stránky, grafiku a android aplikácie. Vytváram pútavu a jedinečnú grafiku.
Ubezpecim ta ze webdesigner este nie si. A k pútavej a jedinecnej grafike to má este poriadne daleko.
Nemá význam vymenovávať čo tam je zle, skor sa zamyslam nad tym co tam vzhladom k povahe prezentacie je dobre. No nenapadlo ma nic.
Skus si pozret pred tym ako nieco zacnes designovat co by mala danna stranka obsahovat aby mala predpoklad stat sa dobrou strankou. V tvojom pripade je to portfolio ktore ta ma prezentovat a mal by si nim podporit minimalne svoje odvazne tvrdenia:)
Dobre portfolio by malo obsahovat
1.)Logo
- je to prva vec ktoru si ludia vsimnu a ktora ta reprezentuje takze by malo umerne tomu aj vyzerat
2.)Intro text
Je to take strucne predstavenie toho
Co si ? Co robis ? Odkial si ? Si studio alebo freelancer ?
3.)Portfolio
Vytah z ukazky tvojoich najlepsich prac
- netreba za kazdu ceny do portfolia davat vsetko treba vyberat len tie najlepsie kusy
4.)Sluzby
Popis pravdivo a bez nadsazky co ponukas v com si lepsi, preco si vybrat teba
Vystrihaj sa superlativom a nezmyselnym vyrazom ako Sme tu pre vasm, Sme najlepsi, Vitajte na nasich strankach, Sme originalny lebo to urcite nie je pravda
5.) O tebe, O nas
Podrobne popisat sluzby a profil
6.) Kontakt
Viditelny jasny kontakt, len e-mailm pripadne mobilne cislo nestaci nevzbudzuje to doveru
7.)Blog
Pripojit nejake clanky pripadne popis tvorby projektov
8.) Vyzivat k akcii !
Vhodne rozmiestnita a graficky zviraznovat prvky ktore vedu na tvojom webe ku konverzii. V tvojom pripade je konverzia odoslanie kontaktneho formularu ci telefonicky kontakt. Proste prvotny kontakt so zakaznikom
Takze ked zvladnes zaklady rozlozenia prvkov webu a budes sa drzat tych par bodov co som ti popisal mozes dospiet k slusnemu portfoliu namiesto tejto kriklavej omalovanky plnej chaoticky a zle umiestnenej struktury obsahu.