nooo, pokial nehravas ... osobne by som ostal pri toshibe. Nic lepsie ako tu i7 uz v tejto cene nezozenies. GT 330m je na pracu skvela karta (CUDA) a v klude sa aj zahras. Jemne kvalitnejsie repro sa zase hodia pri pozerani filmov. Kedze si neuvidieol konkretny program (aj ked pri kombinacii i7 a 330m je to jedno), bude ti vykonovo stacit na cokolvek. Jediny problem by pre teba mohol byt design (lesklost) a spracovanie. Predsa len je to multimedialny book a tie nie su stavane na neustale prenasanie z miesta na miesto, aj ked Toshiba na tom spolahlivostou nie je zle. Pokial chces 17", moze to byt aj ten Dell, hoci so slabsou grafikou (navyse so snizenou podporou HW akceleracie).
Ale nad 17" by som dobre porozmyslal a najskor si to vyskusal, je to predsa uz dost tazke
Pripadne sa da rozmyslat nad tymto
http://notebooky.heureka.sk/acer-aspire ... ptn02-021/ Do skoly je to idealne, aj ked to ma pomalsie Cpu a vykonnejsiu grafiku (pre teba ale asi zbytocne vykonnu). Ma vsak vyhodu v kvalitnom spracovani, hmotnosti, nizsich teplotach a vydrzi na bateriu (ta bude u Toshiby dost zla)