T5300 bude o niečo pomalší od T5450 čo má ten Asus, takže asi tak...v tých označeniach sa nevyzná asi nikto...ja ho tipujem tak na 1.66GHz...inak kvalitou by som dal ja osobne na prvé miesto ten Asus, nemám moc dôveru k FSC, zatial ma žiadnym modelom nepresvedčili o tom že sú to kvalitné notebooky (čo sa týka stolných PC, tam to môže byť už iné, ale bavíme sa o bookoch), navyše Asus som mal a má ho aj kopec mojich známych a aj ludí tu na fóre a myslím že s nimi panuje všeobecná spokojnosť. Občas sa síce vyskytne nejaký problém, ale väčšinou sa to týka jednoho konkrétneho notebooku ako celej rady...takže čo sa týka kvality by som uprednostnil ten Asus. Ale podla parametrov je zase o niečo lepší ten FSC, takže sa rozhodni či si chceš občas, ale fakt len občas niečo zahrať, lebo na nejaké extrémne hranie a vysoké detaily nie je stavaný ani jeden notebook, tak v tom prípade ber FSC. Ak dáš radšej prednosť (podla mňa) kvalitnejšej značke tak ber Asus. Ako si písal keďže sú cenovo vyrovnané, tak je rozhodovanie asi len o tomto. Jo a ešte jedna vec, ak sa nemýlim, nechce sa mi to pozerať, tak Asus k tomu notebooku dodáva aj myšku a tašku, takže prípadný nákup týchto vecí odpadá.
Intel Core i5-3450 | Gigabyte GA-Z77M D3H | Kingston 8GB 1600MHz DDR3 | Sapphire HD7850 2GB | 2x ADATA SX900 256GB | WD MyCloud 4TB | 27" AOC | Cooling by GELID Apple iPhone 6s 32GB | 2005 Ford Focus II 1.8TDCi Panther Black S-packet
"My new computer came with Windows 7. Windows 7 is much more user-friendly than Windows Vista. I don't like that."
|