chcem sa spitat tu pritomnych odbornikou či existuje zakladna doska bez onboard zvukovky.... totiz mam externu. a pracujem s audiom či by ste mi vedely poradit pri vybere tak do 100e
do chvile kym modovia nezacnu riesit teba. co tak napisat aj zostavu, pri vybere dosky je to pomerne dolezite kedze na samotne doske sa s audiom pracuje len tazko ...
pripadne killerovo riesenie bude este ovela rozumnejsie
_________________ PODPIS BOL UPRAVENÝ / ZMAZANÝ Z DÔVODU PORUŠOVANIA PRAVIDIEL FÓRA!
az tak sa do toho nevyznam...bola mi ako navrhnuta ta asuska... tak neviem teraz podla mna medzi mATX a ATX si myslim ze je rozdiel iba vo velkosti??? hehe fakt neviem bro
presne tak vo velkosti, na mATX je menej cpi slotov ako na ATX, osobne by mi nevadilo vobec menes pci slotov - nakolko ich ani nevyuzivam + mATX je za menej penazi
_________________ book: HP Probook 470 G0, cpu: i5-3230M, gpu: intel HD 4000 + amd HD 8750m, ram: 8GB ddr3, ssd samsung 850 evo 250GB + ssd crucial m4 128GB, os: Win 10 Pro 64bit Fén: Samsung Galaxy S8 black 64GB Car: Ford S-Max 1.8 TDCi @ 160 PS poradenstvo cez SS neposkytujem, lebo uz ma ubijate s tolkymi SS, nechajte to na forum, dakujem za pochopenie