Zdravím, plánujem kúpiť novú grafickú kartu k tejto zostave . Cenu si predstavujem do 220€.Zaújímalo by ma či sa oplatí kúpiť 1060,keď v blízkej dobe príde nová rada . Našiel som túto verziu za 203€ Gigabyte GeForce GTX 1060 Mini ITX OC, GV-N1060IXOC-3GD.
keby 6GB verzia nezačínala na 270€,tak idem do nej . Chápem,že to je na dnešnú dobu málo vram,ale hrám vo fullhd a textúry mám na medium/high čo sa týka titulov ako witcher 3/arma 3. RX 570 by bola lepšia voľba ?
Problem je ten, ze 3GB je malo. Vykonu budes mat dost, ale textury (co ovplyvnuju vyzor hry) si budes mat na medium pripadne budu doskakovat a podobne.
grafiku nekupujes na pol roka, takze minimalne 4-6GB VRAM ries urcite - vyhoda do buducna. 270e vobec nieje zla cena za 1060 6GB, za to som pred rokom kupoval svoju.
silnejsi gpu ti bude prd platny, ked budes mat na novej grafike malo VRAM a bude sa ti stale nieco loadovat = prepady fps, zaseky, lagy....
už som zobral Gigabyte GeForce GTX 1060 Mini ITX OC, GV-N1060IXOC-3GD oproti gtx 950 to bude rozdiel a radšej dokúpim ramky a ssd ,,neskor upgradnem na radu 2000 alebo ak klesnú ceny rx 580 tak zoberem tú .