nuz este ho nemam skalibrovany (nastaveny) ale vyzra vyborne. nieje az taky velky ako som sa bal, miesta tiez moc nezabera, avsak oproti povodnemu je obor.
takze nasleduju nejake fotky.
viac ich zatial nebude, kedze fotak zerie baterky na posedenie (uz som minul 3 pary) takze chvilu strpenia.
k monitoru. prisiel v dost velkej krabici, s dvi, dsub, usb, jack a napajacim kablom. pribalene bolo aj cd s ovladacmi a nejakymi utilitkami na nastavenie jasu kontrastu.. a knizocka o zaruke
samotny monitor bol "splacnuty" v polohe zvyslej (pivot) pricom nohu mal uplne pod sebou (keby ste to spravili svojmu monitoru, tak ju zlomite) a na mieste ju drzali 2 pasky. zabaleny bol v tenkej penovej folii, a na displayi bol navod na rozbalenie monitora (skoda ze bol z druhej strany ako som rozbaloval
) vsetko pekne vidite na fotkach.
monitor ma velmi pekny vzhlad, leskly povrch aj ram a disponuje PIVOTom (genialna vec. monitor bez pivotu nekupujte
skoro cele forum mam zobrazene naraz)
stojan sa da pekne pouzit ako odkladaci priestor pre klavesnicu. na panel sa vsak velmi dobre chyta prach, co je skoda. aj ked ho utriem (trickom na to urcenym
tak hned na to sa objavi dalsi + prach z tricka)
to ze je leskly mi zatial nevadi. za svetla som ho neskusal (vysvetlim neskor) ale v noci je kraaasny. lesklost vidno len pri tmavom obraze, alebo vobec pri vypnutom monitore (opticky zvacsuje izbu)
monitor ma 2 repraciky nevalnej kvality, ale co mozem ocakavat od monitorovych reprakov, ze? ale ked mam vypnuty zosik, tak to na pozeranie TV staci...
co sa kvality obrazu tyka, zda sa mi velmi dobry, aj ked mam vedla crt. pruzkovanie je vidno len zblizka (6bit TN) hry som este nehral, tak neviem povedat ci ma nejake nedostatky v podobe smuh, ci tienov a podobne (aj ked mi je to vlastne jedno. niesom narocny)
a takto teraz. este to nieje finalne, ale ked dam prec crt, tak sa to vyladi...