nemyslíš,že by bol pre teba vhodnejší PC ? ak to má byť na hudbu,hry,filmy a nebudeš ho prenášať tak nevidím dôvod nebrať pc,s ktorým dosiahneš oveľa vyšší výkon
_________________ MB - MSI K7N2 Delta-L (MS-6570G) * CPU - AMD Athlon 2600+ 1,92GHz * RAM - A-DATA 1GB (512+2x256mb) DDR 400Mhz * VGA - Asus N6600 128MB & 128bit * PSU - FrontierPower 350W * HDD - WDC WD800JB-00FMA0 (74 GB) * CASE - e-BOX * MONITOR - BenQ GL2240M * KEYBOARD - Logitech media keyboard 600 * WINDOWS - XP Professional * HEADPHONES - TRUST Como Headset * PHONE - Sony Ericsson W395
nemyslíš,že by bol pre teba vhodnejší PC ? ak to má byť na hudbu,hry,filmy a nebudeš ho prenášať tak nevidím dôvod nebrať pc,s ktorým dosiahneš oveľa vyšší výkon
vieš aky nadupany desktop za 550 €by si zohnal? Notebooky su furt drahšie... a prečo sestre treba notebook? Ak ho nechce prenášať, tak je používať ntoebook ako desktop riadna sprostosť
vieš aky nadupany desktop za 550 €by si zohnal? Notebooky su furt drahšie... a prečo sestre treba notebook? Ak ho nechce prenášať, tak je používať ntoebook ako desktop riadna sprostosť
proste chceme notebook PC mam dobry ... ochvilu pojde na vysku tak jej ho bude treba
keď sa s opozdením nad tým zamýšlam, tak ten k52 je asi predsalen lepší... teda grafiku má isto lepšiu, a myslím, že procesor či už máš i5, alebo i3, až taký rozdiel nie je... len ak by si chcel hrať GTA4 na plných detailoch, lenže to ti zas nedovolí grafika
cromorne podla teba je ten a52 stokrat lepsi, ako ten, ktory som sem dal ja? Nepovedal by som grafiky maju zhruba na rovnakej urovni, procaky skoro tiez a ta i5 ma turboboost, ktory urcite pri hrach nevyuzije.