tak kúpil som ten belkin- tlačoví server, a o dva dni som ho vratil (ešte že cez net je tých 7 dní na vratenie), neviem či je to tým že mam už staršie modeli tlačiarni, ale ten sowtvare k nemu je až moc jednoduchý a nie je tam moc čo nastavovať, len som mohol kliknuť nech hlada ovladače k pripojeným tlačiarnam- ale nemohol som zadať cestu kde ich ma hladať, tak len hladal jak sprostý pol hodinu a potom zahlasil že nič nenašiel. Skúšal som to na viacerich pc ktoré mam pripojene k domacej sieti ale stale to iste. Na XP, Viste, Win 7 -32,64 bit. Potom mi došla trpezlivosť a vratil som ho. Aj sa dosť čudne ovladal, ked som klienta zapol na jednom pc tak na druhom mi zahlásil že nema pristup k tlačiarni pretože je k nej pripojený iný klient, to sa mi zdá dosť obmedzujúce aby som sa ešte napriklad s ocom alebo segrou dohadoval nech sa odpoja od tlačiarni lebo ja si chcem niečo vytlačiť. Všeobecne ma tento model dosť sklamal - dizajnovo vyzera velmi pekne, ale soft, na ňom by mali popracovať.
V tejto veci Vás žiadan o radu - nejaký fakt dobrý tlačoví server s ktorím máte osobné skúsenosti alebo len jednoducho napíšte vaše typy, budem vdačný
_________________ PC ZOSTAVA: MB: MSI MAG B460M MORTAR WIFI; CPU: INTEL CORE i7-10700F 8-Core 2,9GHz; CPU chladič: NOCTUA NH-D15S; RAM: 32 GB DDR4 2933MHz; VGA: GAINWARD GeForce RTX 3070 Phoenix 8GB ; PSU: SEASONIC Focus 650 Gold Semi-modular; SSD: WD BLUE SN550 NVMe SSD 1TB HDD1: WESTERN DIGITAL Caviar Black 4TB 64MB cache; HDD2: WESTERN DIGITAL Caviar Black 4TB 64MB cache; CASE: FRACTAL Define XL Pearl Black; LCD PANEL DO 2x5,25´: NZXT SENTRY LX; MECHANIKA1: LG GH22NS SATA, MECHANIKA2: Pioneer BDR-S09XLT SATA, Monitor: 27" AOC AG271QG; KEYBORD: LOGITECH G19; MOUSE: LOGITECH G500s; AUDIO: LOGITECH Z-523; OS: WIN 10 64bit; MOBIL: GOOGLE PIXEL 4 XL 64GB NAS: SYNOLOGY DS414 HDD1: WD Red 4000GB 64MB cache HDD2: WD Red 4000GB 64MB cache |