Zdravím, všetkých! Máme doma 12 ročnú plazmu a je čas na výmenu TV, Pozeral som v ponuke 4K ultra Tv,mám aj niečo vybrané s 139cm uhlopriečkou. O čo mi ide? Som audiofil vintažista, rád pozerám koncerty na tv s počúvaním cez hifi.Teším sa na využitie internetu v TV, Mám digitálny zosilovač a rád by som ťahal zvuk z TV s digitalnym výstupom, ako som pozeral nové Tv ho asi nemajú,majú.len HDMI,niektoré majú analog cinch. Teoreticky by sa to dalo cez video DVD to digitalny výstup má.ale muselo by byť video zapnuté pri pozeraní TV a audio zostave. Ako to vyriešiť,alebo predsa niektoré TV maju digitlany výstup audio?. Keď pozerám podronosti výrobku sú tam strohé informácie. Ešte jedna otázka ,TV maju bluetoth funguje aj na sluchátka bluetooth? Terajší TV mi nespolupracuje so sluchátkami bluetooth. Dik za odpovede Ps niekedy na jar t.r som sa pýtal na toto v dvoch obchodoch NAY a Planeo Pozerali na mňa predavači ako na mimozemštana ,že čo chcem??
// Spojený príspevok 09.11.2024 10:16
Predsa som našiel TV s optickým výstupom audio 55" Samsung QE55QN85D., je samsung dobrá značka?
|