ALIGATOR12332 píše:
Ahojte chcel by som kúpiť novú grafickú kartu do rozpočtu max 500 eur
Chcel by som aby to bola karta od Nvidie kedze od Amd mam aktuálne 290X a ta uz dajak pri hrani na najvysie detaily nestiha davat 60 FPS v novych hrách
Celkom tomu nechápem ked mam R290x a u Assasin creed Origins je doporucena 280x tak na stredne detaily na Full HD mi snimky neidu na 60 FPS a dost sa to seka
Ac origins nema optimalizaciu. (Treba pockat na patch a/alebo novsie drivre... Mas nove drivre na grafike? Lebo co ja viem, amd nieco vypustalo)
Mozes este skusit 1070ti. Prakticky je to skoro to iste ako 1080, len o trosku slabsie a lacnejsie. A malo by splnat tvoj cenovy limit.
https://www.pcgamesn.com/assassins-creed-origins/assassins-creed-origins-pc-graphics-performance-4k ak chces ale 60fps tak su to tieto 3 karty. {1070ti,1080, 1080ti)
O sekani sa tazko vedie diskusia, ja pri 40 nemam uz pocit sekania, niekto vidi aj nad 60. Zapni si vsync ak si sekanim myslel tearing.
Rant:
Nemozem si pomoct ale oddovodnenie ze preco chces nvidiu je tak strasne, ze by bolo byvalo lepsie ho ani nenapisat
Snad si necakal ze ti navzdy pojdu najnovsie hry na 60fps?
Co s tym ma znacka? Otazne su modely jednotlivych generacii grafik a ta tvoja je stara. Ano je to najvyssi model z tej generacie (okrem dakych monstier) ale to ti nezarucuje v dnesnej dobe, bohuzial, nic.
Ak by si zobral kartu od nvidie z rovnakeho roku za rovnaku cenu dostanes rovnaky framerate. Ak by si napisal ze chces nvidiu bez oddovodnenia, tak sa nad tym nikto nepozastavi, teraz to je rozumne, lebo ceny.