Ahojte skladám pc pre audio, video pracovanie tzn. grafika, strih videa, hudba, photoshop.. Chcem vás poprosiť čo by sa dalo zmeniť, prípadne vylepšiť v cenovej kategoríi alebo vymeniť ak je niečo zbytočné alebo nedostačujúce alebo ešte skresať cenu... Není nutnosť aby bolo všetko v alze..
Tých zostáv bude väčší počet okolo 5ks a z toho jedna zostava iba na to audio, takže žiadne bazáry iba nové. Ak sa bude dať cena znížiť a výkonu moc neubudne smelo do toho nebránim sa možnostiam.. Pokiaľ by sa dalo skús tam vopchať ten procak z grafikou a zvyšné veci a už si to porovnáme keď tak, ale nevyzerá to vôbec zle, aspoň nebudú rovnaké... Po zložení týchto 5tich sa chystá na ďalších 5ks avšak to budú herné odosť z väčším rozpočtom, teda aspoň sa o to budeme snažiť..
ak vam tie zostavy budu zarabat peniaze tak nejak extra drahe by som ich nerobil,kedze chcete utratit vela penazi tak by som kontaktoval alzu nech spravi individualne ceny,ak ste platcami dph v alze vam to predaju bez dph
Ked ides takto kupovat 5ks rovnakych pc, urcite napis Gabovi do Tichepc ohladom samotnej bedne a periferie ti poradime aj tu (prakticky zostanu asi rovnake)
No rovnaké budú ale iba z pár komponentami, budú sa odlišovať farebné ako je bedna prípadne sa pomeni pár vnutornosti, chladič a pod.. Preto som písal že pokiaľ sa zložia 2-3 zostavy tak už sa bude meniť iba to potrebne aby sa splnili požiadavky...