uchytenie je v maximalnom poriadku. Ja mam verziu bez zvukovky , s tou zvukovkou neviem (sorry za lnk hore). Cize som vyvalil cca 70 eur iba za sluchadka :
http://www.progamingshop.sk/steelseries ... 39036.html
Neviem co riesite, sluchadka budu vzdy stereo, akekolek filtre, ktore ,,prerobia'' akoze stereo do 5 alebo 7 kanalov, resp priestorovy zvuk je blbost. Dobra investicia je zvukovka Soundblaster Xi-Fi (mam ju k sluchadkam), ktora ti spravi 3d zvuk v systeme, resp. hre, ale vystup je stereo - ked sa bavime o sluchadkach. V softe je na vyber aj 5.1 alebo 7.1, ak mas zostavu doma.
William píše:
Uz len to ze vyssi zmiene SS maju iba 2 vystupy by ma odradilo.
ake 2 vystupy, hadam 2 vstupy, 1x mic a 1x sluchdka.
Baphomet píše:
čo ma zaujalo tieto modely na usb majú vlastnú zvukovku na kábli chcel by som sa spýtať hlavne či by to bola nejaká výhra od tej mojej terajšej integrovanej, ak nie v tom prípade by som uvažoval už skôr o SS 5H v2 bez napájania cez usb kde by sa aj niečo ušetrilo... za odpovede vopred ďakujem
5h su o nieco horise ako siberie, cital som to niekde. Uz si presne ale nepatam, nieco sa mi mari, ze sluchadko zle/blbo pokryva ucho, alebo sa v tom usi potia
.... Musel by som to pohladat.
Urcite nebudem doverovat Roccat, ktory su novy na trhu a presadili sa reklamami na turnajoch. Radsej priplatim. Ale to je vec nazoru.